Blanxart
De eerste chocolade van Blanxart zag het daglicht in een achterkamertje van een klein huis in Barcelona. Inmiddels heeft het kamertje plaatsgemaakt voor een chocoladefabriek in Sant Joan Despi, Barcelona, waar de meest exclusieve chocoladeproducten worden vervaardigd van hoogstaande kwaliteit. Het huis Blanxart behoort produceert inmiddels chocolade van wereldklasse. De bonen worden zorgvuldig geselecteerd en zijn afkomstig uit plantages van over de hele wereld, van Ghana, Peru tot Ecuador en de Filipijnen. Het gehele productieproces, van het selecteren van de bonen tot roosteren vindt voornamelijk in de fabriek plaats wat de kwaliteit van de structuur, smaak en geur uiteindelijk ten goede komt. De chocolade van Blanxart is romig van smaak en kent zelfs een hele pure variant van 95%. Zelfs ongewone ingrediënten als groene olijven, goji bessen, viooltjes, bramen, aloë vera worden in de chocolade verwerkt, waardoor de chocolade van Blanxart niet alleen een genot is voor de tong, maar ook een lust voor het oog.
De chocolade van Blanxart is biologische fair chocolate. De repen zijn bean-to-bar en vrij van dierlijke producten en additieven.