Taza

Chocolade volgens 1000 jaar oude Mexicaanse traditie. Zonder de Azteken hadden we nooit chocolade gekend. In Mexico werd ontdekt hoe je van een cacaovrucht chocolade maakt. Alex Whitmore, CEO van Taza Chocolate, brengt deze authentieke manier van chocolade maken weer tot leven. Taza repen vieren de complexe en bijzondere smaken van cacao. En dat begint al bij de verpakking: ronde discs en traditionele repen verpakt in opvallende kleuren. Uitpakken is een feestje. Je vindt een stoere plak chocolade of twee elegante discs. In Massachusetts wordt biologische cacao tussen twee stenen gemalen tot chocolade. Whitmore ontdekte deze manier van chocolade maken op een reis door Oaxaca in Mexico en leerde hoe hij deze maalstenen zelf kon maken. In 2005 startte hij Taza Chocolate. Taza onderhoudt directe relaties met boeren, vraagt van de boer respect voor werknemers en het milieu en betaalt hen meer dan de Fair Trade prijs. Ontdek de krachtige smaak van Taza discs samen met een espresso of een robuuste thee. 

Alle Taza chocolade is USDA Organic (biologisch), Direct Trade, Gluten vrij en Kosher Pareve, en Non-GMO Project Verified (Gentech vrij). En tevens zuivelvrij, sojavrij, en vegan.