Webshop

Sorteer op
  • Blanxart - Dark Chocolate with Stevia (Suikervrij)
    Blanxart - Dark Chocolate with Stevia (Suikervrij)

    Chocolade die je blij maakt! Verschillend plantages, verdeeld over Ghana, leveren de cacao voor deze chocolade. De reep is gezoet met stevia waardoor deze zeer geschikt is voor mensen die geen suiker mogen of willen…

    € 5,25
  • Blanxart - Dark Chocolate with Stevia and Nibs (Suikervrij)
    Blanxart - Dark Chocolate with Stevia and Nibs (Suikervrij)

    Chocolade waar je blij van wordt! Wie geen suiker wil maar toch lekkere pure chocolade wil moet deze reep hebben. Als zoetmiddel wordt o.a. stevia gebruikt. De stukjes cacaoboon (nibs) zorgen voor zowel voor een extra bite als…

    € 5,25
  • Blanxart - Leche Congo 42%
    Blanxart - Leche Congo 42%

    De cacao van de Blanxart Leche Congo 42% is afkomstig van de Mountains of the Moon: een legendarische bergketen in Oost-Afrika, waar volgens de Oud-Griekse geoloog en Astroloog Ptolemaeus de Nijl ontspringt. De edele naam…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Ecuador 95%
    Blanxart - Negro Ecuador 95%

    De Nacional uit Ecuador is een van de meest aromatische soorten cacao die er zijn. De Blanxart Negro 95% valt dan ook op door zijn krachtige, kruidige tonen.

    De cacao wordt geteeld in het stromingsgebied van de Guayas rivier, in…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Peru 100%
    Blanxart - Negro Peru 100%

    Deze 100% chocolade wordt op de traditionele wijze gemaakt van met de hand geselecteerde criollo-cacaobonen uit de regio Alto Piura in Peru. Een hele mooie volle cacao kent frisse zuurtjes en milde bittertonen.

    Gewicht: 125…

    € 5,25
  • Bonnat - 100% Cacao
    Bonnat - 100% Cacao

    Een ongezoete variant uit Venezuela. Deze chocolade heeft geen toevoegingen als suiker en bevat alleen cacao en cacaoboter.

    Gewicht: 100 gram

    Cacao: 100%

    € 6,95
  • Bonnat - Asfarth 65%
    Bonnat - Asfarth 65%

    Met zijn zijdeachtige en subtiele structuur is de Asfarth een bijzonder donkere melkchocolade reep om niet snel te vergeten. De geelachtige cacaobonen die hierin zijn gebruikt, zijn afkomstig uit het noordwestelijke deel van…

    € 5,95
  • Bonnat - Chuao 75%
    Bonnat - Chuao 75%

    Afkomstig uit Chuao in Venezuela, de onbetwistbare nummer een op het gebied van cacao. Chuao cacao is een zeer zeldzame subsoort van Criollo cacao. Chuao cacaobonen staan bekend om hun superieure kwaliteit en uitzonderlijk…

    € 9,95
  • Bonnat - Cuba 75%
    Bonnat - Cuba 75%

    Bitterzoet, maar ook zeer rijk van smaak, met een vleugje zon die doet denken aan de bloemen uit het Caribische gebied. Verrassend detail: er komen steeds nieuwe smaken vrij. De kenner herkent al snel het kleurrijke pallet van…

    € 6,95
  • Bonnat - Cusco 75%
    Bonnat - Cusco 75%

    Een chocolade met een subtiele hint van suikerriet en een sterke cacao eindsmaak. De cacao is afkomstig van een van de oudste bonensoorten uit het Amazonegebied in Peru, vlakbij het de heilige vallei van de Inca’s. De cacao uit…

    € 6,95
  • Bonnat - Equateur 75%
    Bonnat - Equateur 75%

    In de Equateur chocoladebar, afkomstig uit Zuid-Amerika, zit de zon gevangen. Hoewel de smaak bitterzoet is, heeft deze ook een subtiele en delicate geur die doet denken aan bloemen en honing.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 4,95
  • Bonnat - Fondant aux Amendes 65%
    Bonnat - Fondant aux Amendes 65%

    Pure chocolade met stukjes amandel, van cacaobonen van diverse origines.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 65%

    € 6,95
  • Bonnat - Hacienda El Rosario 75%
    Bonnat - Hacienda El Rosario 75%

    Gemaakt van een prachtige Venezoleaanse cacao, vol van delicate geuren, maar met een krachtige karakter. Een uitgebalanceerde chocolade die je niet zomaar vergeet.

    € 4,95
  • Bonnat - Haiti 75%
    Bonnat - Haiti 75%

    Deze rijke en geurige reep heeft een sterke cacoa smaak met pittige citrus noten.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 6,95
  • Bonnat - Java 65%
    Bonnat - Java 65%

    De krachtige witte cacaobonen in deze donkere melkchocoladereep zijn afkomstig van Java. Ondanks zijn krachtige achtergrond heeft deze chocolade een crèmeachtige structuur en smaak. Een bijzondere en complexe smaakervaring met…

    € 5,95
  • Bonnat - Madagascar 75%
    Bonnat - Madagascar 75%

    Madagaskar is als de winden en de stromen van de Indische Oceaan: verfijnd, mysterieus, teder en onvoorspelbaar. Het glorieuze eiland geeft de cacao het karakter; zijn tonen zijn zacht, fruitig en verrassend genoeg zijn er smaken…

    € 4,95
  • Bonnat - Piura Blanco 75%
    Bonnat - Piura Blanco 75%

    Een bitterzoete en tegelijkertijd ook fruitige smaakervaring, met tonen van granaatappel, kaneel en drop. Afkomstig van de beroemde witte Criollo boon uit de Alto Puira vallei in Peru.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 6,95
  • Bonnat - Porcelana 75%
    Bonnat - Porcelana 75%

    Zeldzame cacaoboon waarvan de jaarlijkse oogst minder dan 100kg is. Deze komt van een oude plantage uit Venezuela. De naam komt van aan de kleur van de cacaobonen, wit als porselein. De delicate smaak met een krachtig aroma zal uw…

    € 9,95
  • Bonnat - Puerto Cabello 75%
    Bonnat - Puerto Cabello 75%

    Opmerkelijke en delicate tonic smaak. De unieke smaak van deze reep uit Venezuela blijft lang aanwezig op uw gehemelte.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 4,95
  • Bonnat - Surabaya 65%
    Bonnat - Surabaya 65%

    Deze melkchocolade is afkomstig uit het oostelijk deel van Java waar de cacaobonen nog handmatig worden geselecteerd. De smaak blijft lang op de tong na en is een bijzondere ervaring.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 65%

    € 5,95
  • Bonnat - Trinite 75%
    Bonnat - Trinite 75%

    Als deze chocolade in de mond smelt, onthult hij zijn ware aard: het lijkt alsof de zon van de Antillen erin gevangen is. Deze chocolade uit Trinidad is een must voor iedereen die ervaring wil opdoen met cacao van zeer goede…

    € 4,95
  • Bonnat – Apotequil 75%
    Bonnat – Apotequil 75%

    Deze pure Chocolat Bonnat is gemaakt van een soort Porcelana cacaoboon, geteeld in Peru. Erg vergelijkbaar met de ware Venezolaanse Porcelana is deze cacao en er is geen twijfel mogelijk dat deze in Peru terechtgekomen is als…

    € 9,95
  • Bonnat – Côte d’Ivoire 75%
    Bonnat – Côte d’Ivoire 75%

    De klassieke kwaliteiten van de cacao uit Ivoorkust: een wereld aan kleuren en geuren van zijn land, het geduld en de aandachtige charme van zijn landbouwers en alles onder de helderheid van het Afrikaanse hemelgewelf. De…

    € 4,95
  • Bonnat – Ivoire 40%
    Bonnat – Ivoire 40%

    Maak kennis met een bijzondere witte chocolade van Bonnat, gemaakt met pure chocoladeboter. Als u dacht dat witte chocolade inferieur is aan melkchocolade of pure cacao, zal u door dit meesterwerk erachter komen hoe fout u zat.…

    € 4,95
  • Chocolat Bonnat - Café 65%
    Chocolat Bonnat - Café 65%

    Puur chocolade met koffie.

    Cacao: 65%

    Gewicht: 100 gr

    € 6,95
  • Chocolate Makers - Awajun Bar Melk 52%
    Chocolate Makers - Awajun Bar Melk 52%

    De cacao van deze reep wordt door de Awajun indianen verbouwd. De Awajun zijn traditionele jagers en verzamelaars en leven in de jungle van het Amazone regenwoud in het noord-oosten van Peru. Cacao komt van oorsprong uit de…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Awajun Bar met koffie Melk 30%
    Chocolate Makers - Awajun Bar met koffie Melk 30%

    Donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru - Amazone met hand-geplukte Arabica koffiebonen uit Colombia.

    Gewicht: 90 gr

    Cacao: 30%

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Awajun Bar Puur 80%
    Chocolate Makers - Awajun Bar Puur 80%

    De cacao van deze reep wordt door de Awajun indianen verbouwd. De Awajun zijn traditionele jagers en verzamelaars en leven in de jungle van het Amazone regenwoud in het noord-oosten van Peru. Cacao komt van oorsprong uit de…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Gorilla Bar Extra Puur 92%
    Chocolate Makers - Gorilla Bar Extra Puur 92%

    De 92% Gorilla Bar is een samensmelting van twee bijzondere projecten. Dankzij deze projecten wordt zowel het leefgebied van de bedreigde Gorilla in Congo als dat van de Orang-oetan in Indonesië beschermd.

    Gewicht: 90…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Gorilla Bar Puur 68%
    Chocolate Makers - Gorilla Bar Puur 68%

    De befaamde ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Virunga cacao afkomstig uit Congo. De naam van deze chocolade verwijst naar de berggorilla’s in het Virunga National Park in Oost Congo, die langzaamaan hun leefgebied kwijtraken aan…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Gorillia Bar Melk 37%
    Chocolate Makers - Gorillia Bar Melk 37%

    De befaamde ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Virunga cacao afkomstig uit Congo. De naam van deze chocolade verwijst naar de berggorilla’s in het Virunga National Park in Oost Congo, die langzaam aan hun leefgebied kwijtraken aan…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Sinterklaas 40%
    Chocolate Makers - Sinterklaas 40%

    Melkchocolade gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek.

    Cacao: 40%

    Gewicht: 85 gr.

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Tres Hombres met Gebrande Cacao Nibs 75%
    Chocolate Makers - Tres Hombres met Gebrande Cacao Nibs 75%

    De cacaobonen voor deze bijzondere reep worden met het Zeilschip de Tres Hombres op windkracht uit de Caraïben gehaald en gebracht tot aan de kade van Amsterdam. Met het eten van deze chocolade steun je de Tres Hombres en kies je…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Tres Hombres met Gerookt Zeezout 40%
    Chocolate Makers - Tres Hombres met Gerookt Zeezout 40%

    De ‘Tres Hombres’ bevat als extraatje op eikenhout gerookt zeezout. Dat geeft deze chocolade net dat extra beetje bijzonders. Van iedere reep die verkocht wordt, gaat 30 cent naar het onderhoud van het zeilschip ‘Tres…

    € 4,75
  • Dick Taylor -  FLEUR DE SEL  70%
    Dick Taylor - FLEUR DE SEL 70%

    Deze pure chocolade uit Guatemala is gecombineerd met subtiele en delicate, hand geoogste Guatemalaans zeezout door Bitterman Salt Co.

    Cacao: 70%

    Gewicht: 50 gr

    € 10,75
  • Dick Taylor - Belize Toledo 72%
    Dick Taylor - Belize Toledo 72%

    Met behulp van de beste cacao en een moderne kijk op de traditionele Europese techniek, zijn we in staat om het potentieel van de bonen die we kopen volledig te realiseren. Al onze chocolade is zorgvuldig gemaakt van de boon in…

    € 10,75
  • Dick Taylor - BLACK FIG 72%
    Dick Taylor - BLACK FIG 72%

    Pure, rijke Californische ‘Black Mission’ vijgen gecombineerd met een mooie pure Madagascar chocolade.

    Cacao: 72%

    Gewicht: 50 gr

    € 10,75
  • Dick Taylor - Madagascar 72%
    Dick Taylor - Madagascar 72%

    Met behulp van de beste cacao en een moderne kijk op de traditionele Europese techniek, zijn we in staat om het potentieel van de bonen die we kopen volledig te realiseren. Al onze chocolade is zorgvuldig gemaakt van de boon in…

    € 10,75
  • Francois Pralus - Barre Infernale Lait
    Francois Pralus - Barre Infernale Lait

    Met een bite van deze chocolade, bent u een ervaring rijker. Eerst een krokante laag chocolade van 45% cacao gevolgd door een romige inhoud van praline bestaande uit een verrassende combinatie van amandelen en geroosterde Piedmont…

    € 15,95
  • Francois Pralus - Barre infernale noire
    Francois Pralus - Barre infernale noire

    Een diabolisch genot van donkere chocolade met 75% cacao gevuld met een praline en geroosterde amandelen uit Valencia. Deze vergeet je niet zomaar.

    Gewicht: 160 gram

    Cacao: 75%

    € 15,95
  • Francois Pralus - Barre Infernale Nougat
    Francois Pralus - Barre Infernale Nougat

    Een hemelse combinatie van nougat, Franse honing, grote stukken amandel en pistache in een dikke laag romige melkchocolade. De honing komt uit een klein stadje Mars, vlakbij de Loire.

    Gewicht: 160 Gr.

    € 15,95
  • Francois Pralus - Barre Infernale Pistachio
    Francois Pralus - Barre Infernale Pistachio

    Een sensationele creatie van François Pralus, de barre infernale pistachio. Een krokante laag pure chocolade van 75% gevuld met een romige zoete nougat van pistache en heerlijke pistachenoten maken het geheel af.

    € 15,95
  • Francois Pralus - Equateur 75%
    Francois Pralus - Equateur 75%

    Fruitig, met een vleugje gedroogde vijg en een beetje citrus. Deze chocolade is niet alleen rijk aan fruitsmaken, maar is ook een tikkeltje bitter. Dat maakt het een must voor liefhebbers van exclusieve pure chocolade. Deze…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Ghana 75%
    Francois Pralus - Ghana 75%

    Verwacht bij het proeven van onze Ghana-chocolade geen kruiden-, fruit- of bloemenaroma's. Wat je zal opvallen is het diepe, rijke, weelderige en krachtige chocoladearoma.

    Dit is de puurste vorm van chocoladesmaak in ons hele…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Indonesie 75%
    Francois Pralus - Indonesie 75%

    Het eiland Java in Indonesië staat bekend om de kwaliteit van de cacaobonen die afkomstig zijn van Criollo-bomen die in de 17e eeuw door de Spanjaarden zijn meegebracht.

    Javaanse bonen hebben een bijzonder smaakprofiel vanwege…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Le 100% Madagascar
    Francois Pralus - Le 100% Madagascar

    Een chocolade in zijn puurste vorm; er zijn geen suikers aan toegevoegd. De bonen van deze chocolade zijn afkomstig van een plantage in de Sambirano vallei in Madagascar. De smaak is fris, een tikkeltje fruitig en delicaat. Wie…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Mini Piramide des Tropique
    Francois Pralus - Mini Piramide des Tropique

    Een selectie van 10 x 5 grams chocoladebars van ‘s werelds tien beste plantages: Papoea-Nieuw-Guinea, Indonesië, Sao Tome, Trinidad, Venezuela, Tanzania, Ghana, Madagascar, Colombia en Ecuador. Elke keer een andere ervaring;…

    € 6,95
  • Francois Pralus - Mini Pyramide Latin
    Francois Pralus - Mini Pyramide Latin

    Een selectie van vijf biologische grands cru’s uit Zuid-Amerika; Peru, Brazilie, Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Cuba.

    Gewicht: 50 gram

    Cacao: 75%

    € 6,95
  • Francois Pralus - Nicaragua 75%
    Francois Pralus - Nicaragua 75%

    Trinitario-bonen uit Nicaragua: hier is het geheim van deze reep!

    Het resultaat is een fris muntachtig mondgevoel en pittige aroma's. Een echte traktatie!

    Boontype: Trinitario

    Cacao: 75%

    Gewicht: 100 gr

    € 5,95
  • Francois Pralus - Pyramide Bio Latin
    Francois Pralus - Pyramide Bio Latin

    Een selectie van vijf biologische grands cru’s uit Zuid-Amerika; Peru, Brazilie, Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Cuba.

    Gewicht: 250 gram

    Cacao: 75%

    € 19,95
  • Francois Pralus - Pyramide des Tropique
    Francois Pralus - Pyramide des Tropique

    Selectie van 10 soorten chocolade. Laat u verrassen door de uiteenlopende smaken chocolade gemaakt van bonen van ‘s werelds beste plantages. Piramide Tropique is al jarenlang het paradepaardje van huize Pralus. Een selectie van…

    € 29,95
  • Francois Pralus - République Dominicaine 75%
    Francois Pralus - République Dominicaine 75%

    De Dominicaanse Republiek is een van de leidende cacaoproducerende landen.

    De drie soorten cocoa's zijn geplant, maar we hebben een biologische coöperatie geselecteerd die voornamelijk werkt met bomen van het…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Tanzanie 75%
    Francois Pralus - Tanzanie 75%

    De forastero cacaobomen groeien in vulkanische grond in Tanzania. Dit samen met het trage roosteren van de cacaobonen zorgt voor interessant smaakprofiel waarin pittige en zoete tonen van caramel, koffie en geroosterde nootjes het…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Trinidad 75%
    Francois Pralus - Trinidad 75%

    Trinidad ... geboorteplaats van Trinitario-boon een kruising tussen Forastero en Criollo die de beste eigenschappen van elk boontype combineert.

    Dit is een sterke chocolade met aroma's van kruiden, tabak en gedroogde…

    € 5,95
  • Heinde & Verre - Bold Brazil Puur 71%
    Heinde & Verre - Bold Brazil Puur 71%

    Deze Braziliaanse cacao heeft zoveel smaakprofielen dat we het niet kunnen laten om er een royale en meerlagige mondbeleving van te maken. Zodra het begint te smelten, ontdekt u frisse hints van kersen, sinaasappel- en diep zwarte…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Dutch Blend Donker Melk 55%
    Heinde & Verre - Dutch Blend Donker Melk 55%

    DUTCH BLEND MILK is een samenstelling van premium cacao-oorsprong uit Indonesië en West-Indië. De beroemde Nederlandse koemelk is de perfecte match die de traditie en reputatie van Nederlandse mikchocolade eert.

    Deze melange is…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Dutch Blend Puur 71%
    Heinde & Verre - Dutch Blend Puur 71%

    DUTCH BLEND DARK is een samenstelling van premium cacao-oorsprong uit Indonesië en West-Indië, die ons herinnert aan de rijke Nederlandse chocoladegeschiedenis. Een blend maken is een kunst op zich, het brengt meer complexiteit…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Noble Bali Puur 71%
    Heinde & Verre - Noble Bali Puur 71%

    NOBLE BALI is gemaakt van enkelvoudige, biologisch geteelde, zongedroogde bonen van het Indonesische eiland Bali. De cacao heeft nog steeds sporen van criollo-bonen uit Mexico die door de Spanjaarden naar Azië zijn gebracht. De…

    € 6,95
  • heinde & Verre - Porcelana Puur 71%
    heinde & Verre - Porcelana Puur 71%

    PORCELANA wordt gemaakt van zeldzame en delicate bonen uit de regio Zulia Andes in Venezuela, genoemd naar de porseleinen witte kleur van de bonen. Vanwege zijn exclusiviteit wordt Porcelana beschouwd als de ‘truffel’ onder de…

    € 6,95
  • Krak Chocolade - Hibiscus/Vanilla
    Krak Chocolade - Hibiscus/Vanilla

    40% witte chocolade met Hibiscus

    Zilver 2018 International Chocolate Awards

    Gewicht: 80 gram

    € 8,25
  • Krak Chocolade - Mexico Soconusco
    Krak Chocolade - Mexico Soconusco

    Begin 1500 zetten de Spanjaarden voet aan wal in Mexico en zagen ze voor het eerst de Azteken en cacao. Cacao was zo waardevol voor de Azteken dat deze zelfs als valuta werd gebruikt. De cacao uit de provincie Chiapas was de…

    € 8,25
  • Menakao - Cashew & Sea Salt 63%
    Menakao - Cashew & Sea Salt 63%

    Deze mix van heldere smaken bevat op de envelop het portret van een jonge vrouw van het Antanosy-volk (‘die van het eiland’) in Fort Dauphin, een oase van frisheid op het kruispunt van de bergen, de woestijn en de Indische…

    € 4,95
  • Menakao - Coconut Milk & Vanilla 45%
    Menakao - Coconut Milk & Vanilla 45%

    Het beeld komt overeen met het portret van een Merina-vrouw (die van het hoge land): ze bezetten de regio van Antananarivo, genaamd Imerina. Ze zouden de hooglanden hebben gewonnen na hun aankomst in Madagaskar in de tiende eeuw…

    € 4,95
  • Menakao - Dark Chocolate 80%
    Menakao - Dark Chocolate 80%

    De afbeelding vertegenwoordigt het portret van een Tanala-man (zij die in het bos wonen): de Tanala bevolken het bosgebied in het zuidoosten van het eiland tussen het bolwerk van de kuststreek van Antemoro en de hooglanden bezet…

    € 4,95
  • Menakao Bird Chili - 63%
    Menakao Bird Chili - 63%

    De pikante smaak van de Thaise chilipeper laat je smaakpapillen tintelen. De fruitige smaak van de pure chocolade komt direct omhoog om zo het brandende gevoel van de peper weg te doen vloeien, waarna frisse en fruitige noten van…

    € 4,95
  • Menakao Dark - 100%
    Menakao Dark - 100%

    Suiker helpt om de aroma’s te openen en te onthullen. Hier heeft de afwezigheid van suiker een reep gecreëerd met zware noten van cacao, intens en behouden. Als de chocolade smelt in de mond, komen de intense aroma’s vrij,…

    € 4,95
  • Menakao Dark 72%
    Menakao Dark 72%

    Een pure chocolade die met mate is gezoet. Net genoeg om de intense smaak van cacao vrij te geven, en heldere tonen van rode vruchten en citrus.

    € 4,95
  • Original Beans - Beni Wild Harvest 66%
    Original Beans - Beni Wild Harvest 66%

    origine: Bolivia, Beni regio, amazonegebied
    66% Beni Wild cacao, 24 uur geconcheerd. De Beniano is een wilde cacao. Het groeit in cacao forest islands de Bolivianse Amazon. Daar wordt het met de hand geplukt door de…

    € 6,25
  • Original Beans - Cru Virunga 70%
    Original Beans - Cru Virunga 70%

    Origine: Congo
    70% biologisch geteelde forastero cacao, 20 uur geconcheerd.
    De cacao wordt geproduceerd door kleine producenten rond het Virunga Nationaal park in Oost Congo. De cacaobomen vormen een bufferzone langs het park,…

    € 6,25
  • Original Beans - Piura Porcelana 75%
    Original Beans - Piura Porcelana 75%

    origine: Peru, Piura vallei, lage Andes
    75% biologisch geteelde Porcelana cacao, 72 uur geconcheerd (longconch), volledig biologisch gecertificeerd
    smaaknotitie: Gelaagd, fruitig. Citrus (cumquat, limoen), abrikoos, framboos.…

    € 6,25
  • Original Beans - Zoque 88%
    Original Beans - Zoque 88%

    Tropische aroma’s van lychee en kokosnoot in deze cacao uit het regenwoud, hebben de geesten van de lokale Mexicaanse Zoque- en Tzotzil-stammen al duizenden jaren gestimuleerd.

    Weight: 70 gram

    Cacao: 88%

    € 6,25
  • Solkiki - CBD 33mg 63%
    Solkiki - CBD 33mg 63%

    Onze geweldige Gran Nativo 63% pure melkreep is licht, helder en fruitig. Veganistische chocolade voor iedereen. Het past heel goed bij de koudgeperste CBD-olie met volledig spectrum van het geweldige team van Daiba.

    Helemaal…

    € 9,50
  • Solkiki - Costa Esmeraldas 100%
    Solkiki - Costa Esmeraldas 100%

    Onderscheidingen:

    2019 - Cacao of Excellence

    De enige Ecuadoriaanse cacao die deze prijs heeft gewonnen.

    Na jarenlang cacao uit Ecuador te hebben beoordeeld, zijn we doorgegaan met het zoeken, vinden en benaderen van de heer…

    € 8,95
  • Solkiki - Costa Esmeraldas 70%
    Solkiki - Costa Esmeraldas 70%

    Onderscheidingen:

    2019 - Cacao of ExcellenceDe enige Ecuadoriaanse cacao die deze prijs heeft gewonnen.

    De 70 + 0 vertegenwoordigt een voorbeeldige toegankelijke Ecuadoriaanse Dark. Vooral tonen van bramen en koekjeskruiden…

    € 6,95
  • Solkiki - Costa Esmeraldas 90%
    Solkiki - Costa Esmeraldas 90%

    Onderscheidingen:

    2019 - Cacao of Excellence

    De enige Ecuadoriaanse cacao die deze prijs heeft gewonnen.

    Iets zoeter dan de 100% reep, deze toegankelijke 90 + 0 presenteert een zachte zuurgraad en robuuste nootheid. Het% is een…

    € 6,95
  • Solkiki - Marañon Unroasted 70%
    Solkiki - Marañon Unroasted 70%

    FORTUNATO NO.4 King of Beans
    Oogstdag op de boerderij van Don Fortunato is bijzonder, aangezien dit de locatie is van de Moederboom. Deze boom bezit DNA dat identiek is aan de genetische marker voor Pure Nacional die wordt…

    € 6,95
  • Solkiki - Milkless Milk Chocolate 49%
    Solkiki - Milkless Milk Chocolate 49%

    SINGLE REGION MELKCHOCOLADE

    Soepele, verfijnde, zeldzame en zeer romige smaak, dit is volgens ons een van de beste zuivelvrije melkchocolade die je kunt vinden. We hebben jarenlang geprobeerd om goede vegan melkchocolade te kopen…

    € 6,95
  • Taza Bars - Coconut
    Taza Bars - Coconut

    Steengemalen chocolade met een tropisch vleugje van biologische kokossnippers voor een unieke explosie van smaak.

    Geiwcht: 70 gram

    Cacao: 70%

    € 6,95
  • Taza Bars - Coconut Almond
    Taza Bars - Coconut Almond

    Steengemalen chocolade met kokos en geroosterde amandelen. De perfecte reep voor een verantwoorde traktatie.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 80%

    € 6,95
  • Taza Bars - Raspberry Crunch
    Taza Bars - Raspberry Crunch

    Perfect minimaal bewerkte 70% pure steengemalen chocolade met frambozen aroma en gepofte crunchy quinoa.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 70%

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Cacao Puro
    Taza Mexicano Discs - Cacao Puro

    Deze pure chocolade herbergt maar twee ingrediënten: Dominicaanse cacao en biologische ruwe rietsuiker. De smaken blijven daardoor puur, maar ook heel herkenbaar voor de proever. De textuur is licht grof en in de nasmaak ontdek…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Cinnamon
    Taza Mexicano Discs - Cinnamon

    In Mexico gaan chocolade en kaneel vaak hand in hand. Ook Taza maakt een prachtige combinatie van deze twee mooie ingrediënten. De grove kaneel geeft een intense smaak af samen met de robuuste structuur van de Dominicaanse cacao…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Salted Almond
    Taza Mexicano Discs - Salted Almond

    Een chocolade waar je van gaat watertanden! De interessante combinatie van zout, zoet en de smaak van geroosterde amandelen smaakt al snel naar meer. De zachte cacao is de bodem, de amandelen de structuur en het zout maakt het…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Super Dark
    Taza Mexicano Discs - Super Dark

    Steengemalen, biologische 85% pure chocolade discs met een volle intense cacaosmaak. Ervaar chocolade met echt ruwe textuur. 2 discs in iedere verpakking, ideaal om te delen.

    Gewicht: 77 gram

    Cacao: 85%

    € 6,95
  • Venchi - Cremino 1878
    Venchi - Cremino 1878

    Een laag witte chocolade met spijs tussen twee gianduja melk met hazelnoten uit de regio, dat is hoe de sublieme reep Cremino 1878 is opgebouwd.
    De kwaliteit van de voortreffelijke chocolade Cremino van Piedmont, in zijn originele…

    € 7,25
  • Venchi - Cremino Fondente
    Venchi - Cremino Fondente

    De extra dikke, uit drie lagen existente cremino-tablet - bestaande uit een laag van 56% pure chocolade met amandelspijs, tussen twee lagen pure chocolade (75%) met een pastei van hazelnoten. Een declinatie van het klassieke…

    € 7,25
  • Venchi - Cremino Pistacchio
    Venchi - Cremino Pistacchio

    Een drielaags cremino-chocoladetablet met pistachepasta - een laag witte chocolade tussen twee lagen melkchocolade, met pistachepasta voor een authetieke, Italiaanse ervaring. Een meesterwerk voor de tong.
    Een alternatief voor het…

    € 7,25
  • Venchi - Nocciolata Latte
    Venchi - Nocciolata Latte

    Tablet melkchocolade met hele hazelnoten uitsluitend uit Piedmont (Le Tondi en Gentili Langhe). De reep bevat minimumpercentage van 30% cacao.
    Een klassieker uit de chocoladetraditie van Piedmont, voor een bevredigende…

    € 7,25

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • iDEAL
  • PostNL
© 2013 - 2021 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel