Webshop

Sorteer op
  • Blanxart - Brasil 76%
    Blanxart - Brasil 76%

    Biologische pure chocolade gemaakt met Trinitario cacao uit Brazilië.

    PROEFNOTITIE

    Noten van citrusvruchten, noten en kaneel.

    Gewicht: 125 gram

    Cacao: 76%

    € 5,95
  • Blanxart - Dark Chocolate with Stevia (Suikervrij)
    Blanxart - Dark Chocolate with Stevia (Suikervrij)

    Chocolade die je blij maakt! Verschillend plantages, verdeeld over Ghana, leveren de cacao voor deze chocolade. De reep is gezoet met stevia waardoor deze zeer geschikt is voor mensen die geen suiker mogen of willen…

    € 6,25
  • Blanxart - Dark Chocolate with Stevia and Nibs (Suikervrij)
    Blanxart - Dark Chocolate with Stevia and Nibs (Suikervrij)

    Chocolade waar je blij van wordt! Wie geen suiker wil maar toch lekkere pure chocolade wil moet deze reep hebben. Als zoetmiddel wordt o.a. stevia gebruikt. De stukjes cacaoboon (nibs) zorgen voor zowel voor een extra bite als…

    € 6,50
  • Blanxart - Leche Congo 42%
    Blanxart - Leche Congo 42%

    De cacao van de Blanxart Leche Congo 42% is afkomstig van de Mountains of the Moon: een legendarische bergketen in Oost-Afrika, waar volgens de Oud-Griekse geoloog en Astroloog Ptolemaeus de Nijl ontspringt. De edele naam…

    € 5,95
  • Blanxart - Negro Congo 82%
    Blanxart - Negro Congo 82%

    Deze soort is speciaal gekweekt voor zijn opbrengst en robuustheid en geeft de Negro Congo zijn tonen van rode vruchten en citrusfruit.

    De cacao van de Blanxart Negro Congo 82% is afkomstig van de Mountains of the Moon: een…

    € 5,95
  • Blanxart - Negro Ecuador 95%
    Blanxart - Negro Ecuador 95%

    De Nacional uit Ecuador is een van de meest aromatische soorten cacao die er zijn. De Blanxart Negro 95% valt dan ook op door zijn krachtige, kruidige tonen.

    De cacao wordt geteeld in het stromingsgebied van de Guayas rivier, in…

    € 5,95
  • Blanxart - Negro Filipinas 71%
    Blanxart - Negro Filipinas 71%

    De Blanxart Negro Filipinas 71% vindt zijn wortels in de Filipijnse provincie Davao Oriental op het Zuid-Westelijke eiland Mindanao. In de gemeente San Isidro werken meerdere boeren samen met het verbouwen van de cacaobonen die…

    € 5,95
  • Blanxart - Negro Nicaragua 85%
    Blanxart - Negro Nicaragua 85%

    De cacaobonen van de Blanxart Negro Nicaragua 85% worden geteeld in Reserva Natural de Bosawás, een heuvelachtig regenwoud in Nicaragua, dat in 1997 is aangetekend als een UNESCO biosfeer reservaat. De reep bevat de twee…

    € 5,95
  • Blanxart - Negro Peru 100%
    Blanxart - Negro Peru 100%

    Deze 100% chocolade wordt op de traditionele wijze gemaakt van met de hand geselecteerde criollo-cacaobonen uit de regio Alto Piura in Peru. Een hele mooie volle cacao kent frisse zuurtjes en milde bittertonen.

    Gewicht: 125…

    € 6,25
  • Bonnat - 100% Cacao
    Bonnat - 100% Cacao

    Een ongezoete variant uit Venezuela. Deze chocolade heeft geen toevoegingen als suiker en bevat alleen cacao en cacaoboter.

    Gewicht: 100 gram

    Cacao: 100%

    € 7,25
  • Bonnat - Cuba 75%
    Bonnat - Cuba 75%

    Bitterzoet, maar ook zeer rijk van smaak, met een vleugje zon die doet denken aan de bloemen uit het Caribische gebied. Verrassend detail: er komen steeds nieuwe smaken vrij. De kenner herkent al snel het kleurrijke pallet van…

    € 7,25
  • Bonnat - Cusco 75%
    Bonnat - Cusco 75%

    Een chocolade met een subtiele hint van suikerriet en een sterke cacao eindsmaak. De cacao is afkomstig van een van de oudste bonensoorten uit het Amazonegebied in Peru, vlakbij het de heilige vallei van de Inca’s. De cacao uit…

    € 7,25
  • Bonnat - Fondant aux Amendes 65%
    Bonnat - Fondant aux Amendes 65%

    Pure chocolade met stukjes amandel, van cacaobonen van diverse origines.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 65%

    € 7,25
  • Bonnat - Hacienda El Rosario 75%
    Bonnat - Hacienda El Rosario 75%

    Gemaakt van een prachtige Venezoleaanse cacao, vol van delicate geuren, maar met een krachtige karakter. Een uitgebalanceerde chocolade die je niet zomaar vergeet.

    € 5,25
  • Bonnat - Haiti 75%
    Bonnat - Haiti 75%

    Deze rijke en geurige reep heeft een sterke cacoa smaak met pittige citrus noten.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 7,25
  • Bonnat - Java 65%
    Bonnat - Java 65%

    De krachtige witte cacaobonen in deze donkere melkchocoladereep zijn afkomstig van Java. Ondanks zijn krachtige achtergrond heeft deze chocolade een crèmeachtige structuur en smaak. Een bijzondere en complexe smaakervaring met…

    € 5,95
  • Bonnat - Madagascar 75%
    Bonnat - Madagascar 75%

    Madagaskar is als de winden en de stromen van de Indische Oceaan: verfijnd, mysterieus, teder en onvoorspelbaar. Het glorieuze eiland geeft de cacao het karakter; zijn tonen zijn zacht, fruitig en verrassend genoeg zijn er smaken…

    € 5,25
  • Bonnat - Piura Blanco 75%
    Bonnat - Piura Blanco 75%

    Een bitterzoete en tegelijkertijd ook fruitige smaakervaring, met tonen van granaatappel, kaneel en drop. Afkomstig van de beroemde witte Criollo boon uit de Alto Puira vallei in Peru.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 7,25
  • Bonnat - Porcelana 75%
    Bonnat - Porcelana 75%

    Zeldzame cacaoboon waarvan de jaarlijkse oogst minder dan 100kg is. Deze komt van een oude plantage uit Venezuela. De naam komt van aan de kleur van de cacaobonen, wit als porselein. De delicate smaak met een krachtig aroma zal uw…

    € 9,95
  • Bonnat - Puerto Cabello 75%
    Bonnat - Puerto Cabello 75%

    Opmerkelijke en delicate tonic smaak. De unieke smaak van deze reep uit Venezuela blijft lang aanwezig op uw gehemelte.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 5,25
  • Bonnat - Surabaya 65%
    Bonnat - Surabaya 65%

    Deze melkchocolade is afkomstig uit het oostelijk deel van Java waar de cacaobonen nog handmatig worden geselecteerd. De smaak blijft lang op de tong na en is een bijzondere ervaring.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 65%

    € 6,25
  • Bonnat - Trinite 75%
    Bonnat - Trinite 75%

    Als deze chocolade in de mond smelt, onthult hij zijn ware aard: het lijkt alsof de zon van de Antillen erin gevangen is. Deze chocolade uit Trinidad is een must voor iedereen die ervaring wil opdoen met cacao van zeer goede…

    € 5,25
  • Bonnat – Côte d’Ivoire 75%
    Bonnat – Côte d’Ivoire 75%

    De klassieke kwaliteiten van de cacao uit Ivoorkust: een wereld aan kleuren en geuren van zijn land, het geduld en de aandachtige charme van zijn landbouwers en alles onder de helderheid van het Afrikaanse hemelgewelf. De…

    € 5,25
  • Bonnat – Ivoire 40%
    Bonnat – Ivoire 40%

    Maak kennis met een bijzondere witte chocolade van Bonnat, gemaakt met pure chocoladeboter. Als u dacht dat witte chocolade inferieur is aan melkchocolade of pure cacao, zal u door dit meesterwerk erachter komen hoe fout u zat.…

    € 5,25
  • Chocolat Bonnat - Café 65%
    Chocolat Bonnat - Café 65%

    Puur chocolade met koffie.

    Cacao: 65%

    Gewicht: 100 gr

    € 7,25
  • Chocolate Makers - Awajun Bar Melk 52%
    Chocolate Makers - Awajun Bar Melk 52%

    De cacao van deze reep wordt door de Awajun indianen verbouwd. De Awajun zijn traditionele jagers en verzamelaars en leven in de jungle van het Amazone regenwoud in het noord-oosten van Peru. Cacao komt van oorsprong uit de…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Awajun Bar met koffie Melk 30%
    Chocolate Makers - Awajun Bar met koffie Melk 30%

    Donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru - Amazone met hand-geplukte Arabica koffiebonen uit Colombia.

    Gewicht: 90 gr

    Cacao: 30%

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Awajun Bar Puur 80%
    Chocolate Makers - Awajun Bar Puur 80%

    De cacao van deze reep wordt door de Awajun indianen verbouwd. De Awajun zijn traditionele jagers en verzamelaars en leven in de jungle van het Amazone regenwoud in het noord-oosten van Peru. Cacao komt van oorsprong uit de…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Gorilla Bar Extra Puur 92%
    Chocolate Makers - Gorilla Bar Extra Puur 92%

    De 92% Gorilla Bar is een samensmelting van twee bijzondere projecten. Dankzij deze projecten wordt zowel het leefgebied van de bedreigde Gorilla in Congo als dat van de Orang-oetan in Indonesië beschermd.

    Gewicht: 90…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Gorilla Bar Puur 68%
    Chocolate Makers - Gorilla Bar Puur 68%

    De befaamde ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Virunga cacao afkomstig uit Congo. De naam van deze chocolade verwijst naar de berggorilla’s in het Virunga National Park in Oost Congo, die langzaamaan hun leefgebied kwijtraken aan…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Sinterklaas 40%
    Chocolate Makers - Sinterklaas 40%

    Melkchocolade gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek.

    Cacao: 40%

    Gewicht: 85 gr.

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Tres Hombres met Gebrande Cacao Nibs 75%
    Chocolate Makers - Tres Hombres met Gebrande Cacao Nibs 75%

    De cacaobonen voor deze bijzondere reep worden met het Zeilschip de Tres Hombres op windkracht uit de Caraïben gehaald en gebracht tot aan de kade van Amsterdam. Met het eten van deze chocolade steun je de Tres Hombres en kies je…

    € 4,75
  • Dick Taylor -  FLEUR DE SEL  70%
    Dick Taylor - FLEUR DE SEL 70%

    Deze pure chocolade uit Guatemala is gecombineerd met subtiele en delicate, hand geoogste Guatemalaans zeezout door Bitterman Salt Co.

    Cacao: 70%

    Gewicht: 50 gr

    € 10,75
  • Dick Taylor - Belize Toledo 72%
    Dick Taylor - Belize Toledo 72%

    Met behulp van de beste cacao en een moderne kijk op de traditionele Europese techniek, zijn we in staat om het potentieel van de bonen die we kopen volledig te realiseren. Al onze chocolade is zorgvuldig gemaakt van de boon in…

    € 10,75
  • Dick Taylor - BLACK FIG 72%
    Dick Taylor - BLACK FIG 72%

    Pure, rijke Californische ‘Black Mission’ vijgen gecombineerd met een mooie pure Madagascar chocolade.

    Cacao: 72%

    Gewicht: 50 gr

    € 10,75
  • Dick Taylor - Brown Butter 73%
    Dick Taylor - Brown Butter 73%

    Dick Taylor’s pure 73% Northerner Blend chocolade gecombineerd met gebruinde boter van de ‘Humboldt Creamery’, bestrooid met delicate, hand geoogst Guatemalan zeezout door Bitterman Salt Co, en geroosterde cacao…

    € 10,75
  • Dick Taylor - GINGER SNAPS
    Dick Taylor - GINGER SNAPS

    Deze reep van is gecombineerd met pittige stukjes gember van 'Bunches & Bunches' uit Portland, Oregeon.

    € 10,75
  • Dick Taylor - Madagascar 58% Dark Milk
    Dick Taylor - Madagascar 58% Dark Milk

    Dick Taylor’s nieuwe melkchocolade is een perfecte blend van zuivel uit de Humboldt gemeente en hun Madagascar cacao met rijke tonen van gedroogde pruimedanten, amandelboter, en karamel.

    Gewicht: 57 gram

    Cacao: 58%

    € 10,75
  • Dick Taylor - Madagascar 72%
    Dick Taylor - Madagascar 72%

    Met behulp van de beste cacao en een moderne kijk op de traditionele Europese techniek, zijn we in staat om het potentieel van de bonen die we kopen volledig te realiseren. Al onze chocolade is zorgvuldig gemaakt van de boon in…

    € 10,75
  • Heinde & Verre - Balmy Brazil Melk 62%
    Heinde & Verre - Balmy Brazil Melk 62%

    Balmy Brazil is geen gewone melkchocolade. De magere karnemelk met laag vetgehalte accentueert de complexe tonen en geeft een unieke zijdeachtige textuur aan biologische Braziliaanse cacao. Een perfect huwelijk voor het…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Blossom Bali
    Heinde & Verre - Blossom Bali

    Blossom Bali grand cru witte chocolade van één oorsprong is gemaakt van premium cacaoboter van biologisch geteelde zongedroogde bonen van het Indonesische eiland Bali. De perfecte match voor kwaliteitsvolle Nederlandse koemelk.…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Noble Bali Puur 71%
    Heinde & Verre - Noble Bali Puur 71%

    NOBLE BALI is gemaakt van enkelvoudige, biologisch geteelde, zongedroogde bonen van het Indonesische eiland Bali. De cacao heeft nog steeds sporen van criollo-bonen uit Mexico die door de Spanjaarden naar Azië zijn gebracht. De…

    € 6,95
  • Menakao - Orange & Cranberries 63%
    Menakao - Orange & Cranberries 63%

    Deze mix van levendige smaken bevat op de verpakking het portret van een jonge vrouw van de Antanosy-bevolking (‘die van het eiland’) in Fort Dauphin, een oase van koelte op het kruispunt van de bergen, de woestijn en de…

    € 4,95
  • Menakao Dark 72%
    Menakao Dark 72%

    Een pure chocolade die met mate is gezoet. Net genoeg om de intense smaak van cacao vrij te geven, en heldere tonen van rode vruchten en citrus.

    € 4,95
  • Original Beans - Beni Wild Harvest 66%
    Original Beans - Beni Wild Harvest 66%

    ∙ origine: Bolivia, Beni regio, amazonegebied
    ∙ 66% Beni Wild cacao, 24 uur geconcheerd. De Beniano is een wilde cacao. Het groeit in cacao forest islands de Bolivianse Amazon. Daar wordt het met de hand geplukt door de…

    € 6,25
  • Original Beans - Cru Virunga 70%
    Original Beans - Cru Virunga 70%

    Origine: Congo
    70% biologisch geteelde forastero cacao, 20 uur geconcheerd.
    De cacao wordt geproduceerd door kleine producenten rond het Virunga Nationaal park in Oost Congo. De cacaobomen vormen een bufferzone langs het park,…

    € 6,25
  • Original Beans - Cusco Chuncho 100%
    Original Beans - Cusco Chuncho 100%

    ∙ origine: Peru
    ∙ Authentieke Chuncho cacao variëteit uit de Andes,geteeld rond de Machu Pichu Inca ruïnes.
    ∙ smaaknotitie: Krachtige 100% chocolade met tonen van gedroogde bloemen en gras.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 100%

    € 6,25
  • Original Beans - Esmeraldas Melk 42%
    Original Beans - Esmeraldas Melk 42%

    ∙ origine: Ecuador, kustgebied Esmeraldas
    ∙ 42% biologisch geteelde Arriba Nacional cacao.
    ∙ smaaknotitie: Volle, romige melkchocolade met tonen van honing, licht gezouten caramel en hazelnoot.

    Gewicht: 70 gram

    € 6,25
  • Original Beans - Femmes de Virunga, Congo 55%
    Original Beans - Femmes de Virunga, Congo 55%

    ∙ origine: Congo
    ∙ 55% door vrouwengroepen biologisch geteelde forastero cacao
    ∙ De cacao in deze reep wordt geproduceerd door vrouwengroepen rond het Virunga Nationaal park in Oost Congo. De cacaobomen vormen een bufferzone…

    € 6,25
  • Original Beans - Piura 75%
    Original Beans - Piura 75%

    ∙ origine: Peru, Piura vallei, lage Andes
    ∙ 75% biologisch geteelde Porcelana cacao, 72 uur geconcheerd (longconch), volledig biologisch gecertificeerd
    ∙ smaaknotitie: Gelaagd, fruitig. Citrus (cumquat, limoen), abrikoos,…

    € 6,25
  • Original Beans - Zoque 88%
    Original Beans - Zoque 88%

    Tropische aroma’s van lychee en kokosnoot in deze cacao uit het regenwoud, hebben de geesten van de lokale Mexicaanse Zoque- en Tzotzil-stammen al duizenden jaren gestimuleerd.

    Weight: 70 gram

    Cacao: 88%

    € 6,25
  • Taza Bars - Cacao Crunch
    Taza Bars - Cacao Crunch

    Steengemalen chocolade met crunchy cacao nibs.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 80%

    € 6,95
  • Taza Bars - Coconut
    Taza Bars - Coconut

    Steengemalen chocolade met een tropisch vleugje van biologische kokossnippers voor een unieke explosie van smaak.

    Geiwcht: 70 gram

    Cacao: 70%

    € 6,95
  • Taza Bars - Raspberry Crunch
    Taza Bars - Raspberry Crunch

    Perfect minimaal bewerkte 70% pure steengemalen chocolade met frambozen aroma en gepofte crunchy quinoa.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 70%

    € 6,95
  • Taza Bars - Sea Salt & Almonds
    Taza Bars - Sea Salt & Almonds

    Steengemalen chocolade met vers geroosterde amandelen en een mespuntje zeezout.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao:80%

    € 6,95
  • Taza Bars - Wicked Dark
    Taza Bars - Wicked Dark

    Deze reep is voor de echte liefhebbers van pure chocolade. Deze steengemalen, minimaal bewerkte chocolade smaakt zoals je nog nooit hebt geproefd! Join the Wicked Dark side, we have chocolate!

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 95%

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Cacao Puro
    Taza Mexicano Discs - Cacao Puro

    Deze pure chocolade herbergt maar twee ingrediënten: Dominicaanse cacao en biologische ruwe rietsuiker. De smaken blijven daardoor puur, maar ook heel herkenbaar voor de proever. De textuur is licht grof en in de nasmaak ontdek…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Chipotle Chili
    Taza Mexicano Discs - Chipotle Chili

    Steengemalen, biologische “Mexican-style’ chocolade discs met ‘Chitpotle’- gerookte, gedroogde chilipepers. Een specialiteit van de oude Azteken. Ervaar chocolade met echt ruwe textuur. 2 discs in iedere verpakking, ideaal…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Coffee
    Taza Mexicano Discs - Coffee

    Een diepe chocolade met een hint van noten. De geroosterde koffie maakt deze chocolade net een paar tinten intenser dan de andere soorten chocolade van Taza. Samen met de Dominicaanse cacao is deze chocolade een smaaksensatie die…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Guajillo Chilli
    Taza Mexicano Discs - Guajillo Chilli

    Door de Dominicaanse cacao heeft Taza een pittig pepertje gemengd. De zacht zoete cacao en de peper wisselen elkaar goed af, waardoor het een rijke en intense smaakervaring wordt voor de proever van deze bijzondere chocolade. Je…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Super Dark
    Taza Mexicano Discs - Super Dark

    Steengemalen, biologische 85% pure chocolade discs met een volle intense cacaosmaak. Ervaar chocolade met echt ruwe textuur. 2 discs in iedere verpakking, ideaal om te delen.

    Gewicht: 77 gram

    Cacao: 85%

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Vanilla
    Taza Mexicano Discs - Vanilla

    De biologische vanille van de Villa Vanilla Spice Plantation in Costa Rica in combinatie met de Dominicaanse cacao geeft deze chocolade een zoete en intens fijne smaak. De ingrediënten worden met zorg behandeld en zo puur…

    € 6,95
  • Venchi - Cremino Fondente
    Venchi - Cremino Fondente

    De extra dikke, uit drie lagen existente cremino-tablet - bestaande uit een laag van 56% pure chocolade met amandelspijs, tussen twee lagen pure chocolade (75%) met een pastei van hazelnoten. Een declinatie van het klassieke…

    € 7,25
  • Venchi - Cremino Pistacchio
    Venchi - Cremino Pistacchio

    Een drielaags cremino-chocoladetablet met pistachepasta - een laag witte chocolade tussen twee lagen melkchocolade, met pistachepasta voor een authetieke, Italiaanse ervaring. Een meesterwerk voor de tong.
    Een alternatief voor het…

    € 7,25
  • Venchi - Nocciolata Fondente (56%)
    Venchi - Nocciolata Fondente (56%)

    Tablet donkere chocolade 56% met hele hazelnoten, uitsluitend afkomstig uit Piedmont.
    Een combinatie van smaken - die van pure chocolade en hazelnoten - en texturen die deze chocolade tot een tijdloze klassieker makenDe Nocciolata…

    € 7,25
  • Venchi - Nocciolata Latte
    Venchi - Nocciolata Latte

    Tablet melkchocolade met hele hazelnoten uitsluitend uit Piedmont (Le Tondi en Gentili Langhe). De reep bevat minimumpercentage van 30% cacao.
    Een klassieker uit de chocoladetraditie van Piedmont, voor een bevredigende…

    € 7,25
  • Venchi - Pistacchi & Mandore Salate Bianca
    Venchi - Pistacchi & Mandore Salate Bianca

    WITTE
    Witte chocolade reep met Piemonte IGP hazelnoten, licht gezouten amandelen en pistachenoten. Deze witte chocoladereep bevat een minimumpercentage cacao van 25%.
    De perfecte combinatie van zoet en hartig, romig en knapperig.…

    € 7,25

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • iDEAL
  • PostNL
© 2013 - 2021 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel