Webshop

Sorteer op
  • Blanxart - Dark Chocolate with Stevia (Suikervrij)
    Blanxart - Dark Chocolate with Stevia (Suikervrij)

    Chocolade die je blij maakt! Verschillend plantages, verdeeld over Ghana, leveren de cacao voor deze chocolade. De reep is gezoet met stevia waardoor deze zeer geschikt is voor mensen die geen suiker mogen of willen…

    € 5,25
  • Blanxart - Dark Chocolate with Stevia and Nibs (Suikervrij)
    Blanxart - Dark Chocolate with Stevia and Nibs (Suikervrij)

    Chocolade waar je blij van wordt! Wie geen suiker wil maar toch lekkere pure chocolade wil moet deze reep hebben. Als zoetmiddel wordt o.a. stevia gebruikt. De stukjes cacaoboon (nibs) zorgen voor zowel voor een extra bite als…

    € 5,25
  • Blanxart - Leche Congo 42%
    Blanxart - Leche Congo 42%

    De cacao van de Blanxart Leche Congo 42% is afkomstig van de Mountains of the Moon: een legendarische bergketen in Oost-Afrika, waar volgens de Oud-Griekse geoloog en Astroloog Ptolemaeus de Nijl ontspringt. De edele naam…

    € 5,25
  • Blanxart - Leche Filipinas 44%
    Blanxart - Leche Filipinas 44%

    De Blanxart Leche Filipinas 44% vindt zijn wortels in de Filipijnse provincie Davao Oriental op het Zuid-Westelijke eiland Mindanao. In de gemeente San Isidro werken meerdere boeren samen met het verbouwen van de cacaobonen die…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Congo 82%
    Blanxart - Negro Congo 82%

    Deze soort is speciaal gekweekt voor zijn opbrengst en robuustheid en geeft de Negro Congo zijn tonen van rode vruchten en citrusfruit.

    De cacao van de Blanxart Negro Congo 82% is afkomstig van de Mountains of the Moon: een…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Ecuador 95%
    Blanxart - Negro Ecuador 95%

    De Nacional uit Ecuador is een van de meest aromatische soorten cacao die er zijn. De Blanxart Negro 95% valt dan ook op door zijn krachtige, kruidige tonen.

    De cacao wordt geteeld in het stromingsgebied van de Guayas rivier, in…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Filipinas 71%
    Blanxart - Negro Filipinas 71%

    De Blanxart Negro Filipinas 71% vindt zijn wortels in de Filipijnse provincie Davao Oriental op het Zuid-Westelijke eiland Mindanao. In de gemeente San Isidro werken meerdere boeren samen met het verbouwen van de cacaobonen die…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Nicaragua 85%
    Blanxart - Negro Nicaragua 85%

    De cacaobonen van de Blanxart Negro Nicaragua 85% worden geteeld in Reserva Natural de Bosawás, een heuvelachtig regenwoud in Nicaragua, dat in 1997 is aangetekend als een UNESCO biosfeer reservaat. De reep bevat de twee…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Peru 100%
    Blanxart - Negro Peru 100%

    Deze 100% chocolade wordt op de traditionele wijze gemaakt van met de hand geselecteerde criollo-cacaobonen uit de regio Alto Piura in Peru. Een hele mooie volle cacao kent frisse zuurtjes en milde bittertonen.

    Gewicht: 125…

    € 5,25
  • Bonnat - 100% Cacao
    Bonnat - 100% Cacao

    Een ongezoete variant uit Venezuela. Deze chocolade heeft geen toevoegingen als suiker en bevat alleen cacao en cacaoboter.

    Gewicht: 100 gram

    Cacao: 100%

    € 6,95
  • Bonnat - Chuao 75%
    Bonnat - Chuao 75%

    Afkomstig uit Chuao in Venezuela, de onbetwistbare nummer een op het gebied van cacao. Chuao cacao is een zeer zeldzame subsoort van Criollo cacao. Chuao cacaobonen staan bekend om hun superieure kwaliteit en uitzonderlijk…

    € 9,95
  • Bonnat - Cusco 75%
    Bonnat - Cusco 75%

    Een chocolade met een subtiele hint van suikerriet en een sterke cacao eindsmaak. De cacao is afkomstig van een van de oudste bonensoorten uit het Amazonegebied in Peru, vlakbij het de heilige vallei van de Inca’s. De cacao uit…

    € 6,95
  • Bonnat - Equateur 75%
    Bonnat - Equateur 75%

    In de Equateur chocoladebar, afkomstig uit Zuid-Amerika, zit de zon gevangen. Hoewel de smaak bitterzoet is, heeft deze ook een subtiele en delicate geur die doet denken aan bloemen en honing.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 4,95
  • Bonnat - Fondant aux Amendes 65%
    Bonnat - Fondant aux Amendes 65%

    Pure chocolade met stukjes amandel, van cacaobonen van diverse origines.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 65%

    € 6,95
  • Bonnat - Haiti 75%
    Bonnat - Haiti 75%

    Deze rijke en geurige reep heeft een sterke cacoa smaak met pittige citrus noten.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 6,95
  • Bonnat - Piura Blanco 75%
    Bonnat - Piura Blanco 75%

    Een bitterzoete en tegelijkertijd ook fruitige smaakervaring, met tonen van granaatappel, kaneel en drop. Afkomstig van de beroemde witte Criollo boon uit de Alto Puira vallei in Peru.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 6,95
  • Bonnat – Apotequil 75%
    Bonnat – Apotequil 75%

    Deze pure Chocolat Bonnat is gemaakt van een soort Porcelana cacaoboon, geteeld in Peru. Erg vergelijkbaar met de ware Venezolaanse Porcelana is deze cacao en er is geen twijfel mogelijk dat deze in Peru terechtgekomen is als…

    € 9,95
  • Bonnat – Côte d’Ivoire 75%
    Bonnat – Côte d’Ivoire 75%

    De klassieke kwaliteiten van de cacao uit Ivoorkust: een wereld aan kleuren en geuren van zijn land, het geduld en de aandachtige charme van zijn landbouwers en alles onder de helderheid van het Afrikaanse hemelgewelf. De…

    € 4,95
  • Chocolate Makers  - Chocozeiltjes Melk 52%
    Chocolate Makers - Chocozeiltjes Melk 52%

    De Chocozeiltjes zijn dunne plakjes koffie-chocolade bestrooid met krachtige cacaonibs. In de chocolade zijn echte, hand-geplukte Arabica koffiebonen uit Colombia zijn vermalen. De donkere melkchocolade (52%) is gemaakt van…

    € 5,25
  • Chocolate Makers - Awajun Bar Melk 52%
    Chocolate Makers - Awajun Bar Melk 52%

    De cacao van deze reep wordt door de Awajun indianen verbouwd. De Awajun zijn traditionele jagers en verzamelaars en leven in de jungle van het Amazone regenwoud in het noord-oosten van Peru. Cacao komt van oorsprong uit de…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Awajun Bar met koffie Melk 30%
    Chocolate Makers - Awajun Bar met koffie Melk 30%

    Donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru - Amazone met hand-geplukte Arabica koffiebonen uit Colombia.

    Gewicht: 90 gr

    Cacao: 30%

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Awajun Bar Puur 80%
    Chocolate Makers - Awajun Bar Puur 80%

    De cacao van deze reep wordt door de Awajun indianen verbouwd. De Awajun zijn traditionele jagers en verzamelaars en leven in de jungle van het Amazone regenwoud in het noord-oosten van Peru. Cacao komt van oorsprong uit de…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Gorilla Bar Extra Puur 92%
    Chocolate Makers - Gorilla Bar Extra Puur 92%

    De 92% Gorilla Bar is een samensmelting van twee bijzondere projecten. Dankzij deze projecten wordt zowel het leefgebied van de bedreigde Gorilla in Congo als dat van de Orang-oetan in Indonesië beschermd.

    Gewicht: 90…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Gorilla Bar Puur 68%
    Chocolate Makers - Gorilla Bar Puur 68%

    De befaamde ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Virunga cacao afkomstig uit Congo. De naam van deze chocolade verwijst naar de berggorilla’s in het Virunga National Park in Oost Congo, die langzaamaan hun leefgebied kwijtraken aan…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Gorillia Bar Melk 37%
    Chocolate Makers - Gorillia Bar Melk 37%

    De befaamde ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Virunga cacao afkomstig uit Congo. De naam van deze chocolade verwijst naar de berggorilla’s in het Virunga National Park in Oost Congo, die langzaam aan hun leefgebied kwijtraken aan…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Tres Hombres met Gerookt Zeezout 40%
    Chocolate Makers - Tres Hombres met Gerookt Zeezout 40%

    De ‘Tres Hombres’ bevat als extraatje op eikenhout gerookt zeezout. Dat geeft deze chocolade net dat extra beetje bijzonders. Van iedere reep die verkocht wordt, gaat 30 cent naar het onderhoud van het zeilschip ‘Tres…

    € 4,75
  • Dick Taylor -  FLEUR DE SEL  70%
    Dick Taylor - FLEUR DE SEL 70%

    Deze pure chocolade uit Guatemala is gecombineerd met subtiele en delicate, hand geoogste Guatemalaans zeezout door Bitterman Salt Co.

    Cacao: 70%

    Gewicht: 50 gr

    € 10,75
  • Dick Taylor - Belize Toledo 72%
    Dick Taylor - Belize Toledo 72%

    Met behulp van de beste cacao en een moderne kijk op de traditionele Europese techniek, zijn we in staat om het potentieel van de bonen die we kopen volledig te realiseren. Al onze chocolade is zorgvuldig gemaakt van de boon in…

    € 10,75
  • Dick Taylor - BLACK FIG 72%
    Dick Taylor - BLACK FIG 72%

    Pure, rijke Californische ‘Black Mission’ vijgen gecombineerd met een mooie pure Madagascar chocolade.

    Cacao: 72%

    Gewicht: 50 gr

    € 10,75
  • Dick Taylor - Brown Butter 73%
    Dick Taylor - Brown Butter 73%

    Dick Taylor’s pure 73% Northerner Blend chocolade gecombineerd met gebruinde boter van de ‘Humboldt Creamery’, bestrooid met delicate, hand geoogst Guatemalan zeezout door Bitterman Salt Co, en geroosterde cacao…

    € 10,75
  • Dick Taylor - Madagascar 72%
    Dick Taylor - Madagascar 72%

    Met behulp van de beste cacao en een moderne kijk op de traditionele Europese techniek, zijn we in staat om het potentieel van de bonen die we kopen volledig te realiseren. Al onze chocolade is zorgvuldig gemaakt van de boon in…

    € 10,75
  • Francois Pralus - Barre Infernale Lait
    Francois Pralus - Barre Infernale Lait

    Met een bite van deze chocolade, bent u een ervaring rijker. Eerst een krokante laag chocolade van 45% cacao gevolgd door een romige inhoud van praline bestaande uit een verrassende combinatie van amandelen en geroosterde Piedmont…

    € 17,95
  • Francois Pralus - Barre infernale noire
    Francois Pralus - Barre infernale noire

    Een diabolisch genot van donkere chocolade met 75% cacao gevuld met een praline en geroosterde amandelen uit Valencia. Deze vergeet je niet zomaar.

    Gewicht: 160 gram

    Cacao: 75%

    € 17,95
  • Francois Pralus - Barre Infernale Pistachio
    Francois Pralus - Barre Infernale Pistachio

    Een sensationele creatie van François Pralus, de barre infernale pistachio. Een krokante laag pure chocolade van 75% gevuld met een romige zoete nougat van pistache en heerlijke pistachenoten maken het geheel af.

    € 17,95
  • Francois Pralus - Cacao Show 75%
    Francois Pralus - Cacao Show 75%

    Een romig mengsel van cacao om warme chocolademelk te bereiden.75% gemalen chocolade, oorsprong Madagascar.

    gewicht: 250 gram

    Cacao: 75%

    € 13,50
  • Francois Pralus - Le 100% Madagascar
    Francois Pralus - Le 100% Madagascar

    Een chocolade in zijn puurste vorm; er zijn geen suikers aan toegevoegd. De bonen van deze chocolade zijn afkomstig van een plantage in de Sambirano vallei in Madagascar. De smaak is fris, een tikkeltje fruitig en delicaat. Wie…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Mini Pyramide Latin
    Francois Pralus - Mini Pyramide Latin

    Een selectie van vijf biologische grands cru’s uit Zuid-Amerika; Peru, Brazilie, Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Cuba.

    Gewicht: 50 gram

    Cacao: 75%

    € 7,95
  • Francois Pralus - Pyramide Bio Latin
    Francois Pralus - Pyramide Bio Latin

    Een selectie van vijf biologische grands cru’s uit Zuid-Amerika; Peru, Brazilie, Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Cuba.

    Gewicht: 250 gram

    Cacao: 75%

    € 23,45
  • Francois Pralus - Pyramide des Tropique
    Francois Pralus - Pyramide des Tropique

    Selectie van 10 soorten chocolade. Laat u verrassen door de uiteenlopende smaken chocolade gemaakt van bonen van ‘s werelds beste plantages. Piramide Tropique is al jarenlang het paradepaardje van huize Pralus. Een selectie van…

    € 33,50
  • Francois Pralus - Tanzanie 75%
    Francois Pralus - Tanzanie 75%

    De forastero cacaobomen groeien in vulkanische grond in Tanzania. Dit samen met het trage roosteren van de cacaobonen zorgt voor interessant smaakprofiel waarin pittige en zoete tonen van caramel, koffie en geroosterde nootjes het…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Trinidad 75%
    Francois Pralus - Trinidad 75%

    Trinidad ... geboorteplaats van Trinitario-boon een kruising tussen Forastero en Criollo die de beste eigenschappen van elk boontype combineert.

    Dit is een sterke chocolade met aroma's van kruiden, tabak en gedroogde…

    € 5,95
  • Heinde & Verre - Balmy Brazil Melk 62%
    Heinde & Verre - Balmy Brazil Melk 62%

    Balmy Brazil is geen gewone melkchocolade. De magere karnemelk met laag vetgehalte accentueert de complexe tonen en geeft een unieke zijdeachtige textuur aan biologische Braziliaanse cacao. Een perfect huwelijk voor het…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Blossom Bali
    Heinde & Verre - Blossom Bali

    Blossom Bali grand cru witte chocolade van één oorsprong is gemaakt van premium cacaoboter van biologisch geteelde zongedroogde bonen van het Indonesische eiland Bali. De perfecte match voor kwaliteitsvolle Nederlandse koemelk.…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Bold Brazil Puur 71%
    Heinde & Verre - Bold Brazil Puur 71%

    Deze Braziliaanse cacao heeft zoveel smaakprofielen dat we het niet kunnen laten om er een royale en meerlagige mondbeleving van te maken. Zodra het begint te smelten, ontdekt u frisse hints van kersen, sinaasappel- en diep zwarte…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Dutch Blend Donker Melk 55%
    Heinde & Verre - Dutch Blend Donker Melk 55%

    DUTCH BLEND MILK is een samenstelling van premium cacao-oorsprong uit Indonesië en West-Indië. De beroemde Nederlandse koemelk is de perfecte match die de traditie en reputatie van Nederlandse mikchocolade eert.

    Deze melange is…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Noble Bali Puur 71%
    Heinde & Verre - Noble Bali Puur 71%

    NOBLE BALI is gemaakt van enkelvoudige, biologisch geteelde, zongedroogde bonen van het Indonesische eiland Bali. De cacao heeft nog steeds sporen van criollo-bonen uit Mexico die door de Spanjaarden naar Azië zijn gebracht. De…

    € 6,95
  • Krak Chocolade - Mexico Soconusco
    Krak Chocolade - Mexico Soconusco

    Begin 1500 zetten de Spanjaarden voet aan wal in Mexico en zagen ze voor het eerst de Azteken en cacao. Cacao was zo waardevol voor de Azteken dat deze zelfs als valuta werd gebruikt. De cacao uit de provincie Chiapas was de…

    € 8,25
  • Krak Chocolade - St. Vincent a/t Grenadines 70%
    Krak Chocolade - St. Vincent a/t Grenadines 70%

    St. Vincent and the Grenadines! Ten noorden van Venezuela en tussen de Caribische eilanden Granada en Barbedos ligt het kleine eiland St. Vincent and the Grenadines. Om deze te gekke naam ben ik niet met de cacao van dit eiland…

    € 8,25
  • Krak Chocolade - Tanzania (Kokoa Kamili)
    Krak Chocolade - Tanzania (Kokoa Kamili)

    70% puur chocolade gemaakt van Tanzania cacaobonen.

    Onze bonen hebben voornamelijk fruitige tonen - rood fruit, bessen, appels, pruimen, tropisch fruit, evenals aangename houtachtige tonen en lichte chocolade /…

    € 8,25
  • Menakao - Arabica & Sea Salt 45%
    Menakao - Arabica & Sea Salt 45%

    De verpakking is versierd met het gezicht van een Hova-jongeman – Merina (‘die van het hoge land’) uit de regio Antananarivo, wiens inwoners van Indonesische of Maleisische afkomst de hooglanden hebben bereikt na zijn…

    € 4,95
  • Menakao - Orange & Cranberries 63%
    Menakao - Orange & Cranberries 63%

    Deze mix van levendige smaken bevat op de verpakking het portret van een jonge vrouw van de Antanosy-bevolking (‘die van het eiland’) in Fort Dauphin, een oase van koelte op het kruispunt van de bergen, de woestijn en de…

    € 4,95
  • Original Beans - Beni Wild Harvest 66%
    Original Beans - Beni Wild Harvest 66%

    ∙ origine: Bolivia, Beni regio, amazonegebied
    ∙ 66% Beni Wild cacao, 24 uur geconcheerd. De Beniano is een wilde cacao. Het groeit in cacao forest islands de Bolivianse Amazon. Daar wordt het met de hand geplukt door de…

    € 6,25
  • Original Beans - Cusco Chuncho 100%
    Original Beans - Cusco Chuncho 100%

    ∙ origine: Peru
    ∙ Authentieke Chuncho cacao variëteit uit de Andes,geteeld rond de Machu Pichu Inca ruïnes.
    ∙ smaaknotitie: Krachtige 100% chocolade met tonen van gedroogde bloemen en gras.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 100%

    € 6,25
  • Original Beans - Esmeraldas Melk 42%
    Original Beans - Esmeraldas Melk 42%

    ∙ origine: Ecuador, kustgebied Esmeraldas
    ∙ 42% biologisch geteelde Arriba Nacional cacao.
    ∙ smaaknotitie: Volle, romige melkchocolade met tonen van honing, licht gezouten caramel en hazelnoot.

    Gewicht: 70 gram

    € 6,25
  • Original Beans - Femmes de Virunga, Congo 55%
    Original Beans - Femmes de Virunga, Congo 55%

    ∙ origine: Congo
    ∙ 55% door vrouwengroepen biologisch geteelde forastero cacao
    ∙ De cacao in deze reep wordt geproduceerd door vrouwengroepen rond het Virunga Nationaal park in Oost Congo. De cacaobomen vormen een bufferzone…

    € 6,25
  • Original Beans - Piura Porcelana 75%
    Original Beans - Piura Porcelana 75%

    ∙ origine: Peru, Piura vallei, lage Andes
    ∙ 75% biologisch geteelde Porcelana cacao, 72 uur geconcheerd (longconch), volledig biologisch gecertificeerd
    ∙ smaaknotitie: Gelaagd, fruitig. Citrus (cumquat, limoen), abrikoos,…

    € 6,25
  • Original Beans - Zoque 88%
    Original Beans - Zoque 88%

    Tropische aroma’s van lychee en kokosnoot in deze cacao uit het regenwoud, hebben de geesten van de lokale Mexicaanse Zoque- en Tzotzil-stammen al duizenden jaren gestimuleerd.

    Weight: 70 gram

    Cacao: 88%

    € 6,25
  • Taza Bars - Cacao Crunch
    Taza Bars - Cacao Crunch

    Steengemalen chocolade met crunchy cacao nibs.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 80%

    € 6,95
  • Taza Bars - Coconut
    Taza Bars - Coconut

    Steengemalen chocolade met een tropisch vleugje van biologische kokossnippers voor een unieke explosie van smaak.

    Geiwcht: 70 gram

    Cacao: 70%

    € 6,95
  • Taza Bars - Raspberry Crunch
    Taza Bars - Raspberry Crunch

    Perfect minimaal bewerkte 70% pure steengemalen chocolade met frambozen aroma en gepofte crunchy quinoa.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 70%

    € 6,95
  • Taza Bars - Sea Salt & Almonds
    Taza Bars - Sea Salt & Almonds

    Steengemalen chocolade met vers geroosterde amandelen en een mespuntje zeezout.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao:80%

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Chipotle Chili
    Taza Mexicano Discs - Chipotle Chili

    Steengemalen, biologische “Mexican-style’ chocolade discs met ‘Chitpotle’- gerookte, gedroogde chilipepers. Een specialiteit van de oude Azteken. Ervaar chocolade met echt ruwe textuur. 2 discs in iedere verpakking, ideaal…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Cinnamon
    Taza Mexicano Discs - Cinnamon

    In Mexico gaan chocolade en kaneel vaak hand in hand. Ook Taza maakt een prachtige combinatie van deze twee mooie ingrediënten. De grove kaneel geeft een intense smaak af samen met de robuuste structuur van de Dominicaanse cacao…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Coffee
    Taza Mexicano Discs - Coffee

    Een diepe chocolade met een hint van noten. De geroosterde koffie maakt deze chocolade net een paar tinten intenser dan de andere soorten chocolade van Taza. Samen met de Dominicaanse cacao is deze chocolade een smaaksensatie die…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Guajillo Chilli
    Taza Mexicano Discs - Guajillo Chilli

    Door de Dominicaanse cacao heeft Taza een pittig pepertje gemengd. De zacht zoete cacao en de peper wisselen elkaar goed af, waardoor het een rijke en intense smaakervaring wordt voor de proever van deze bijzondere chocolade. Je…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Salted Almond
    Taza Mexicano Discs - Salted Almond

    Een chocolade waar je van gaat watertanden! De interessante combinatie van zout, zoet en de smaak van geroosterde amandelen smaakt al snel naar meer. De zachte cacao is de bodem, de amandelen de structuur en het zout maakt het…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Super Dark
    Taza Mexicano Discs - Super Dark

    Steengemalen, biologische 85% pure chocolade discs met een volle intense cacaosmaak. Ervaar chocolade met echt ruwe textuur. 2 discs in iedere verpakking, ideaal om te delen.

    Gewicht: 77 gram

    Cacao: 85%

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Vanilla
    Taza Mexicano Discs - Vanilla

    De biologische vanille van de Villa Vanilla Spice Plantation in Costa Rica in combinatie met de Dominicaanse cacao geeft deze chocolade een zoete en intens fijne smaak. De ingrediënten worden met zorg behandeld en zo puur…

    € 6,95
  • Venchi - Cremino 1878
    Venchi - Cremino 1878

    Een laag witte chocolade met spijs tussen twee gianduja melk met hazelnoten uit de regio, dat is hoe de sublieme reep Cremino 1878 is opgebouwd.
    De kwaliteit van de voortreffelijke chocolade Cremino van Piedmont, in zijn originele…

    € 7,25
  • Venchi - Cremino Fondente
    Venchi - Cremino Fondente

    De extra dikke, uit drie lagen existente cremino-tablet - bestaande uit een laag van 56% pure chocolade met amandelspijs, tussen twee lagen pure chocolade (75%) met een pastei van hazelnoten. Een declinatie van het klassieke…

    € 7,25
  • Venchi - Cremino Pistacchio
    Venchi - Cremino Pistacchio

    Een drielaags cremino-chocoladetablet met pistachepasta - een laag witte chocolade tussen twee lagen melkchocolade, met pistachepasta voor een authetieke, Italiaanse ervaring. Een meesterwerk voor de tong.
    Een alternatief voor het…

    € 7,25
  • Venchi - Pistacchi & Mandore Salate Bianca
    Venchi - Pistacchi & Mandore Salate Bianca

    WITTE
    Witte chocolade reep met Piemonte IGP hazelnoten, licht gezouten amandelen en pistachenoten. Deze witte chocoladereep bevat een minimumpercentage cacao van 25%.
    De perfecte combinatie van zoet en hartig, romig en knapperig.…

    € 7,25

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • iDEAL
  • PostNL
© 2013 - 2021 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel