Webshop

Sorteer op
  • Blanxart - Dark Chocolate with Stevia (Suikervrij)
    Blanxart - Dark Chocolate with Stevia (Suikervrij)

    Chocolade die je blij maakt! Verschillend plantages, verdeeld over Ghana, leveren de cacao voor deze chocolade. De reep is gezoet met stevia waardoor deze zeer geschikt is voor mensen die geen suiker mogen of willen…

    € 5,25
  • Blanxart - Dark Chocolate with Stevia and Nibs (Suikervrij)
    Blanxart - Dark Chocolate with Stevia and Nibs (Suikervrij)

    Chocolade waar je blij van wordt! Wie geen suiker wil maar toch lekkere pure chocolade wil moet deze reep hebben. Als zoetmiddel wordt o.a. stevia gebruikt. De stukjes cacaoboon (nibs) zorgen voor zowel voor een extra bite als…

    € 5,25
  • Blanxart - Leche Congo 42%
    Blanxart - Leche Congo 42%

    De cacao van de Blanxart Leche Congo 42% is afkomstig van de Mountains of the Moon: een legendarische bergketen in Oost-Afrika, waar volgens de Oud-Griekse geoloog en Astroloog Ptolemaeus de Nijl ontspringt. De edele naam…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Ecuador 95%
    Blanxart - Negro Ecuador 95%

    De Nacional uit Ecuador is een van de meest aromatische soorten cacao die er zijn. De Blanxart Negro 95% valt dan ook op door zijn krachtige, kruidige tonen.

    De cacao wordt geteeld in het stromingsgebied van de Guayas rivier, in…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Filipinas 71%
    Blanxart - Negro Filipinas 71%

    De Blanxart Negro Filipinas 71% vindt zijn wortels in de Filipijnse provincie Davao Oriental op het Zuid-Westelijke eiland Mindanao. In de gemeente San Isidro werken meerdere boeren samen met het verbouwen van de cacaobonen die…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Nicaragua 85%
    Blanxart - Negro Nicaragua 85%

    De cacaobonen van de Blanxart Negro Nicaragua 85% worden geteeld in Reserva Natural de Bosawás, een heuvelachtig regenwoud in Nicaragua, dat in 1997 is aangetekend als een UNESCO biosfeer reservaat. De reep bevat de twee…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Peru 100%
    Blanxart - Negro Peru 100%

    Deze 100% chocolade wordt op de traditionele wijze gemaakt van met de hand geselecteerde criollo-cacaobonen uit de regio Alto Piura in Peru. Een hele mooie volle cacao kent frisse zuurtjes en milde bittertonen.

    Gewicht: 125…

    € 5,25
  • Bonnat - 100% Cacao
    Bonnat - 100% Cacao

    Een ongezoete variant uit Venezuela. Deze chocolade heeft geen toevoegingen als suiker en bevat alleen cacao en cacaoboter.

    Gewicht: 100 gram

    Cacao: 100%

    € 6,95
  • Bonnat - Asfarth 65%
    Bonnat - Asfarth 65%

    Met zijn zijdeachtige en subtiele structuur is de Asfarth een bijzonder donkere melkchocolade reep om niet snel te vergeten. De geelachtige cacaobonen die hierin zijn gebruikt, zijn afkomstig uit het noordwestelijke deel van…

    € 5,95
  • Bonnat - Chuao 75%
    Bonnat - Chuao 75%

    Afkomstig uit Chuao in Venezuela, de onbetwistbare nummer een op het gebied van cacao. Chuao cacao is een zeer zeldzame subsoort van Criollo cacao. Chuao cacaobonen staan bekend om hun superieure kwaliteit en uitzonderlijk…

    € 9,95
  • Bonnat - Cuba 75%
    Bonnat - Cuba 75%

    Bitterzoet, maar ook zeer rijk van smaak, met een vleugje zon die doet denken aan de bloemen uit het Caribische gebied. Verrassend detail: er komen steeds nieuwe smaken vrij. De kenner herkent al snel het kleurrijke pallet van…

    € 6,95
  • Bonnat - Cusco 75%
    Bonnat - Cusco 75%

    Een chocolade met een subtiele hint van suikerriet en een sterke cacao eindsmaak. De cacao is afkomstig van een van de oudste bonensoorten uit het Amazonegebied in Peru, vlakbij het de heilige vallei van de Inca’s. De cacao uit…

    € 6,95
  • Bonnat - Equateur 75%
    Bonnat - Equateur 75%

    In de Equateur chocoladebar, afkomstig uit Zuid-Amerika, zit de zon gevangen. Hoewel de smaak bitterzoet is, heeft deze ook een subtiele en delicate geur die doet denken aan bloemen en honing.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 4,95
  • Bonnat - Fondant aux Amendes 65%
    Bonnat - Fondant aux Amendes 65%

    Pure chocolade met stukjes amandel, van cacaobonen van diverse origines.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 65%

    € 6,95
  • Bonnat - Hacienda El Rosario 75%
    Bonnat - Hacienda El Rosario 75%

    Gemaakt van een prachtige Venezoleaanse cacao, vol van delicate geuren, maar met een krachtige karakter. Een uitgebalanceerde chocolade die je niet zomaar vergeet.

    € 4,95
  • Bonnat - Haiti 75%
    Bonnat - Haiti 75%

    Deze rijke en geurige reep heeft een sterke cacoa smaak met pittige citrus noten.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 6,95
  • Bonnat - Java 65%
    Bonnat - Java 65%

    De krachtige witte cacaobonen in deze donkere melkchocoladereep zijn afkomstig van Java. Ondanks zijn krachtige achtergrond heeft deze chocolade een crèmeachtige structuur en smaak. Een bijzondere en complexe smaakervaring met…

    € 5,95
  • Bonnat - Piura Blanco 75%
    Bonnat - Piura Blanco 75%

    Een bitterzoete en tegelijkertijd ook fruitige smaakervaring, met tonen van granaatappel, kaneel en drop. Afkomstig van de beroemde witte Criollo boon uit de Alto Puira vallei in Peru.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 6,95
  • Bonnat - Porcelana 75%
    Bonnat - Porcelana 75%

    Zeldzame cacaoboon waarvan de jaarlijkse oogst minder dan 100kg is. Deze komt van een oude plantage uit Venezuela. De naam komt van aan de kleur van de cacaobonen, wit als porselein. De delicate smaak met een krachtig aroma zal uw…

    € 9,95
  • Bonnat - Puerto Cabello 75%
    Bonnat - Puerto Cabello 75%

    Opmerkelijke en delicate tonic smaak. De unieke smaak van deze reep uit Venezuela blijft lang aanwezig op uw gehemelte.

    Gewicht: 100 grams

    Cacao: 75%

    € 4,95
  • Bonnat - Trinite 75%
    Bonnat - Trinite 75%

    Als deze chocolade in de mond smelt, onthult hij zijn ware aard: het lijkt alsof de zon van de Antillen erin gevangen is. Deze chocolade uit Trinidad is een must voor iedereen die ervaring wil opdoen met cacao van zeer goede…

    € 4,95
  • Bonnat – Apotequil 75%
    Bonnat – Apotequil 75%

    Deze pure Chocolat Bonnat is gemaakt van een soort Porcelana cacaoboon, geteeld in Peru. Erg vergelijkbaar met de ware Venezolaanse Porcelana is deze cacao en er is geen twijfel mogelijk dat deze in Peru terechtgekomen is als…

    € 9,95
  • Bonnat – Côte d’Ivoire 75%
    Bonnat – Côte d’Ivoire 75%

    De klassieke kwaliteiten van de cacao uit Ivoorkust: een wereld aan kleuren en geuren van zijn land, het geduld en de aandachtige charme van zijn landbouwers en alles onder de helderheid van het Afrikaanse hemelgewelf. De…

    € 4,95
  • Bonnat – Ivoire 40%
    Bonnat – Ivoire 40%

    Maak kennis met een bijzondere witte chocolade van Bonnat, gemaakt met pure chocoladeboter. Als u dacht dat witte chocolade inferieur is aan melkchocolade of pure cacao, zal u door dit meesterwerk erachter komen hoe fout u zat.…

    € 4,95
  • Chocolat Bonnat - Café 65%
    Chocolat Bonnat - Café 65%

    Puur chocolade met koffie.

    Cacao: 65%

    Gewicht: 100 gr

    € 6,95
  • Chocolate Makers - Awajun Bar Melk 52%
    Chocolate Makers - Awajun Bar Melk 52%

    De cacao van deze reep wordt door de Awajun indianen verbouwd. De Awajun zijn traditionele jagers en verzamelaars en leven in de jungle van het Amazone regenwoud in het noord-oosten van Peru. Cacao komt van oorsprong uit de…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Awajun Bar Puur 80%
    Chocolate Makers - Awajun Bar Puur 80%

    De cacao van deze reep wordt door de Awajun indianen verbouwd. De Awajun zijn traditionele jagers en verzamelaars en leven in de jungle van het Amazone regenwoud in het noord-oosten van Peru. Cacao komt van oorsprong uit de…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Gorilla Bar Puur 68%
    Chocolate Makers - Gorilla Bar Puur 68%

    De befaamde ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Virunga cacao afkomstig uit Congo. De naam van deze chocolade verwijst naar de berggorilla’s in het Virunga National Park in Oost Congo, die langzaamaan hun leefgebied kwijtraken aan…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Gorillia Bar Melk 37%
    Chocolate Makers - Gorillia Bar Melk 37%

    De befaamde ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Virunga cacao afkomstig uit Congo. De naam van deze chocolade verwijst naar de berggorilla’s in het Virunga National Park in Oost Congo, die langzaam aan hun leefgebied kwijtraken aan…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Tres Hombres met Gebrande Cacao Nibs 75%
    Chocolate Makers - Tres Hombres met Gebrande Cacao Nibs 75%

    De cacaobonen voor deze bijzondere reep worden met het Zeilschip de Tres Hombres op windkracht uit de Caraïben gehaald en gebracht tot aan de kade van Amsterdam. Met het eten van deze chocolade steun je de Tres Hombres en kies je…

    € 4,75
  • Chocolate Makers - Tres Hombres met Gerookt Zeezout 40%
    Chocolate Makers - Tres Hombres met Gerookt Zeezout 40%

    De ‘Tres Hombres’ bevat als extraatje op eikenhout gerookt zeezout. Dat geeft deze chocolade net dat extra beetje bijzonders. Van iedere reep die verkocht wordt, gaat 30 cent naar het onderhoud van het zeilschip ‘Tres…

    € 4,75
  • Dick Taylor -  FLEUR DE SEL  70%
    Dick Taylor - FLEUR DE SEL 70%

    Deze pure chocolade uit Guatemala is gecombineerd met subtiele en delicate, hand geoogste Guatemalaans zeezout door Bitterman Salt Co.

    Cacao: 70%

    Gewicht: 50 gr

    € 10,75
  • Dick Taylor - Belize Toledo 72%
    Dick Taylor - Belize Toledo 72%

    Met behulp van de beste cacao en een moderne kijk op de traditionele Europese techniek, zijn we in staat om het potentieel van de bonen die we kopen volledig te realiseren. Al onze chocolade is zorgvuldig gemaakt van de boon in…

    € 10,75
  • Dick Taylor - BLACK FIG 72%
    Dick Taylor - BLACK FIG 72%

    Pure, rijke Californische ‘Black Mission’ vijgen gecombineerd met een mooie pure Madagascar chocolade.

    Cacao: 72%

    Gewicht: 50 gr

    € 10,75
  • Dick Taylor - Madagascar 72%
    Dick Taylor - Madagascar 72%

    Met behulp van de beste cacao en een moderne kijk op de traditionele Europese techniek, zijn we in staat om het potentieel van de bonen die we kopen volledig te realiseren. Al onze chocolade is zorgvuldig gemaakt van de boon in…

    € 10,75
  • Francois Pralus - Barre Infernale Nougat
    Francois Pralus - Barre Infernale Nougat

    Een hemelse combinatie van nougat, Franse honing, grote stukken amandel en pistache in een dikke laag romige melkchocolade. De honing komt uit een klein stadje Mars, vlakbij de Loire.

    Gewicht: 160 Gr.

    € 15,95
  • Francois Pralus - Equateur 75%
    Francois Pralus - Equateur 75%

    Fruitig, met een vleugje gedroogde vijg en een beetje citrus. Deze chocolade is niet alleen rijk aan fruitsmaken, maar is ook een tikkeltje bitter. Dat maakt het een must voor liefhebbers van exclusieve pure chocolade. Deze…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Ghana 75%
    Francois Pralus - Ghana 75%

    Verwacht bij het proeven van onze Ghana-chocolade geen kruiden-, fruit- of bloemenaroma's. Wat je zal opvallen is het diepe, rijke, weelderige en krachtige chocoladearoma.

    Dit is de puurste vorm van chocoladesmaak in ons hele…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Le 100% Madagascar
    Francois Pralus - Le 100% Madagascar

    Een chocolade in zijn puurste vorm; er zijn geen suikers aan toegevoegd. De bonen van deze chocolade zijn afkomstig van een plantage in de Sambirano vallei in Madagascar. De smaak is fris, een tikkeltje fruitig en delicaat. Wie…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Mini Pyramide Latin
    Francois Pralus - Mini Pyramide Latin

    Een selectie van vijf biologische grands cru’s uit Zuid-Amerika; Peru, Brazilie, Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Cuba.

    Gewicht: 50 gram

    Cacao: 75%

    € 6,95
  • Francois Pralus - Pyramide Bio Latin
    Francois Pralus - Pyramide Bio Latin

    Een selectie van vijf biologische grands cru’s uit Zuid-Amerika; Peru, Brazilie, Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Cuba.

    Gewicht: 250 gram

    Cacao: 75%

    € 19,95
  • Francois Pralus - République Dominicaine 75%
    Francois Pralus - République Dominicaine 75%

    De Dominicaanse Republiek is een van de leidende cacaoproducerende landen.

    De drie soorten cocoa's zijn geplant, maar we hebben een biologische coöperatie geselecteerd die voornamelijk werkt met bomen van het…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Tanzanie 75%
    Francois Pralus - Tanzanie 75%

    De forastero cacaobomen groeien in vulkanische grond in Tanzania. Dit samen met het trage roosteren van de cacaobonen zorgt voor interessant smaakprofiel waarin pittige en zoete tonen van caramel, koffie en geroosterde nootjes het…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Trinidad 75%
    Francois Pralus - Trinidad 75%

    Trinidad ... geboorteplaats van Trinitario-boon een kruising tussen Forastero en Criollo die de beste eigenschappen van elk boontype combineert.

    Dit is een sterke chocolade met aroma's van kruiden, tabak en gedroogde…

    € 5,95
  • Heinde & Verre - Bold Brazil Puur 71%
    Heinde & Verre - Bold Brazil Puur 71%

    Deze Braziliaanse cacao heeft zoveel smaakprofielen dat we het niet kunnen laten om er een royale en meerlagige mondbeleving van te maken. Zodra het begint te smelten, ontdekt u frisse hints van kersen, sinaasappel- en diep zwarte…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Dutch Blend Donker Melk 55%
    Heinde & Verre - Dutch Blend Donker Melk 55%

    DUTCH BLEND MILK is een samenstelling van premium cacao-oorsprong uit Indonesië en West-Indië. De beroemde Nederlandse koemelk is de perfecte match die de traditie en reputatie van Nederlandse mikchocolade eert.

    Deze melange is…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Dutch Blend Puur 71%
    Heinde & Verre - Dutch Blend Puur 71%

    DUTCH BLEND DARK is een samenstelling van premium cacao-oorsprong uit Indonesië en West-Indië, die ons herinnert aan de rijke Nederlandse chocoladegeschiedenis. Een blend maken is een kunst op zich, het brengt meer complexiteit…

    € 6,95
  • Heinde & Verre - Noble Bali Puur 71%
    Heinde & Verre - Noble Bali Puur 71%

    NOBLE BALI is gemaakt van enkelvoudige, biologisch geteelde, zongedroogde bonen van het Indonesische eiland Bali. De cacao heeft nog steeds sporen van criollo-bonen uit Mexico die door de Spanjaarden naar Azië zijn gebracht. De…

    € 6,95
  • heinde & Verre - Porcelana Puur 71%
    heinde & Verre - Porcelana Puur 71%

    PORCELANA wordt gemaakt van zeldzame en delicate bonen uit de regio Zulia Andes in Venezuela, genoemd naar de porseleinen witte kleur van de bonen. Vanwege zijn exclusiviteit wordt Porcelana beschouwd als de ‘truffel’ onder de…

    € 6,95
  • Krak Chocolade - Hibiscus/Vanilla
    Krak Chocolade - Hibiscus/Vanilla

    40% witte chocolade met Hibiscus

    Zilver 2018 International Chocolate Awards

    Gewicht: 80 gram

    € 8,25
  • Krak Chocolade - Madagascar  (Mava Sa - Ferme D'ottange)
    Krak Chocolade - Madagascar (Mava Sa - Ferme D'ottange)

    Veel chocolademakers vinden de cacao uit Madagascar een van de beste cacaobonen ter wereld. Daarom is het niet gek dat veel ‘fine flavor’ chocolademakers hun repen maken van deze cacao. De cacaobonen die Krak Chocolade…

    € 8,25
  • Krak Chocolade - Mexico Soconusco
    Krak Chocolade - Mexico Soconusco

    Begin 1500 zetten de Spanjaarden voet aan wal in Mexico en zagen ze voor het eerst de Azteken en cacao. Cacao was zo waardevol voor de Azteken dat deze zelfs als valuta werd gebruikt. De cacao uit de provincie Chiapas was de…

    € 8,25
  • Krak Chocolade - Tanzania (Kokoa Kamili)
    Krak Chocolade - Tanzania (Kokoa Kamili)

    70% puur chocolade gemaakt van Tanzania cacaobonen.

    Onze bonen hebben voornamelijk fruitige tonen - rood fruit, bessen, appels, pruimen, tropisch fruit, evenals aangename houtachtige tonen en lichte chocolade /…

    € 8,25
  • Krak Chocolade - Vietnam (Ben Tré)
    Krak Chocolade - Vietnam (Ben Tré)

    70% puur chocolade gemaakt van Vietnamees cacaobonen.

    Laat in de 19e eeuw is cacao geïntroduceerd in Vietnam, in de provincie Ben Tré. Helaas, met weinig succes. De cacao, van de cacaobomen die bleven staan, werd door de…

    € 8,25
  • Menakao - Cocoa Nibs & Sea Salt 63%
    Menakao - Cocoa Nibs & Sea Salt 63%

    De afbeelding vertegenwoordigt het portret van een Tanala-vrouw (zij die in het bos wonen): de Tanala bevolken het bosgebied in het zuidoosten van het eiland tussen het bolwerk van de kuststreek van Antemoro en de hooglanden bezet…

    € 4,95
  • Menakao - Coconut Milk & Vanilla 45%
    Menakao - Coconut Milk & Vanilla 45%

    Het beeld komt overeen met het portret van een Merina-vrouw (die van het hoge land): ze bezetten de regio van Antananarivo, genaamd Imerina. Ze zouden de hooglanden hebben gewonnen na hun aankomst in Madagaskar in de tiende eeuw…

    € 4,95
  • Menakao Bird Chili - 63%
    Menakao Bird Chili - 63%

    De pikante smaak van de Thaise chilipeper laat je smaakpapillen tintelen. De fruitige smaak van de pure chocolade komt direct omhoog om zo het brandende gevoel van de peper weg te doen vloeien, waarna frisse en fruitige noten van…

    € 4,95
  • Menakao Dark 72%
    Menakao Dark 72%

    Een pure chocolade die met mate is gezoet. Net genoeg om de intense smaak van cacao vrij te geven, en heldere tonen van rode vruchten en citrus.

    € 4,95
  • Original Beans - Beni Wild Harvest 66%
    Original Beans - Beni Wild Harvest 66%

    origine: Bolivia, Beni regio, amazonegebied
    66% Beni Wild cacao, 24 uur geconcheerd. De Beniano is een wilde cacao. Het groeit in cacao forest islands de Bolivianse Amazon. Daar wordt het met de hand geplukt door de…

    € 6,25
  • Original Beans - Cru Virunga 70%
    Original Beans - Cru Virunga 70%

    Origine: Congo
    70% biologisch geteelde forastero cacao, 20 uur geconcheerd.
    De cacao wordt geproduceerd door kleine producenten rond het Virunga Nationaal park in Oost Congo. De cacaobomen vormen een bufferzone langs het park,…

    € 6,25
  • Original Beans - Cusco Chuncho 100%
    Original Beans - Cusco Chuncho 100%

    ∙ origine: Peru
    ∙ Authentieke Chuncho cacao variëteit uit de Andes,geteeld rond de Machu Pichu Inca ruïnes.
    ∙ smaaknotitie: Krachtige 100% chocolade met tonen van gedroogde bloemen en gras.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 100%

    € 6,25
  • Original Beans - Femmes de Virunga, Congo 55%
    Original Beans - Femmes de Virunga, Congo 55%

    origine: Congo
    55% door vrouwengroepen biologisch geteelde forastero cacao
    De cacao in deze reep wordt geproduceerd door vrouwengroepen rond het Virunga Nationaal park in Oost Congo. De cacaobomen vormen een bufferzone langs het…

    € 6,25
  • Original Beans - Piura Porcelana 75%
    Original Beans - Piura Porcelana 75%

    origine: Peru, Piura vallei, lage Andes
    75% biologisch geteelde Porcelana cacao, 72 uur geconcheerd (longconch), volledig biologisch gecertificeerd
    smaaknotitie: Gelaagd, fruitig. Citrus (cumquat, limoen), abrikoos, framboos.…

    € 6,25
  • Original Beans - Zoque 88%
    Original Beans - Zoque 88%

    Tropische aroma’s van lychee en kokosnoot in deze cacao uit het regenwoud, hebben de geesten van de lokale Mexicaanse Zoque- en Tzotzil-stammen al duizenden jaren gestimuleerd.

    Weight: 70 gram

    Cacao: 88%

    € 6,25
  • Solkiki - CBD 33mg 63%
    Solkiki - CBD 33mg 63%

    Onze geweldige Gran Nativo 63% pure melkreep is licht, helder en fruitig. Veganistische chocolade voor iedereen. Het past heel goed bij de koudgeperste CBD-olie met volledig spectrum van het geweldige team van Daiba.

    Helemaal…

    € 9,50
  • Solkiki - Costa Esmeraldas 100%
    Solkiki - Costa Esmeraldas 100%

    Onderscheidingen:

    2019 - Cacao of Excellence

    De enige Ecuadoriaanse cacao die deze prijs heeft gewonnen.

    Na jarenlang cacao uit Ecuador te hebben beoordeeld, zijn we doorgegaan met het zoeken, vinden en benaderen van de heer…

    € 8,95
  • Solkiki - Costa Esmeraldas 90%
    Solkiki - Costa Esmeraldas 90%

    Onderscheidingen:

    2019 - Cacao of Excellence

    De enige Ecuadoriaanse cacao die deze prijs heeft gewonnen.

    Iets zoeter dan de 100% reep, deze toegankelijke 90 + 0 presenteert een zachte zuurgraad en robuuste nootheid. Het% is een…

    € 6,95
  • Solkiki - Marañon Unroasted 70%
    Solkiki - Marañon Unroasted 70%

    FORTUNATO NO.4 King of Beans
    Oogstdag op de boerderij van Don Fortunato is bijzonder, aangezien dit de locatie is van de Moederboom. Deze boom bezit DNA dat identiek is aan de genetische marker voor Pure Nacional die wordt…

    € 6,95
  • Taza Bars - Coconut
    Taza Bars - Coconut

    Steengemalen chocolade met een tropisch vleugje van biologische kokossnippers voor een unieke explosie van smaak.

    Geiwcht: 70 gram

    Cacao: 70%

    € 6,95
  • Taza Bars - Raspberry Crunch
    Taza Bars - Raspberry Crunch

    Perfect minimaal bewerkte 70% pure steengemalen chocolade met frambozen aroma en gepofte crunchy quinoa.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 70%

    € 6,95
  • Taza Bars - Sea Salt & Almonds
    Taza Bars - Sea Salt & Almonds

    Steengemalen chocolade met vers geroosterde amandelen en een mespuntje zeezout.

    Gewicht: 70 gram

    Cacao:80%

    € 6,95
  • Taza Bars - Wicked Dark
    Taza Bars - Wicked Dark

    Deze reep is voor de echte liefhebbers van pure chocolade. Deze steengemalen, minimaal bewerkte chocolade smaakt zoals je nog nooit hebt geproefd! Join the Wicked Dark side, we have chocolate!

    Gewicht: 70 gram

    Cacao: 95%

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Cacao Puro
    Taza Mexicano Discs - Cacao Puro

    Deze pure chocolade herbergt maar twee ingrediënten: Dominicaanse cacao en biologische ruwe rietsuiker. De smaken blijven daardoor puur, maar ook heel herkenbaar voor de proever. De textuur is licht grof en in de nasmaak ontdek…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Coffee
    Taza Mexicano Discs - Coffee

    Een diepe chocolade met een hint van noten. De geroosterde koffie maakt deze chocolade net een paar tinten intenser dan de andere soorten chocolade van Taza. Samen met de Dominicaanse cacao is deze chocolade een smaaksensatie die…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Guajillo Chilli
    Taza Mexicano Discs - Guajillo Chilli

    Door de Dominicaanse cacao heeft Taza een pittig pepertje gemengd. De zacht zoete cacao en de peper wisselen elkaar goed af, waardoor het een rijke en intense smaakervaring wordt voor de proever van deze bijzondere chocolade. Je…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Salted Almond
    Taza Mexicano Discs - Salted Almond

    Een chocolade waar je van gaat watertanden! De interessante combinatie van zout, zoet en de smaak van geroosterde amandelen smaakt al snel naar meer. De zachte cacao is de bodem, de amandelen de structuur en het zout maakt het…

    € 6,95
  • Taza Mexicano Discs - Super Dark
    Taza Mexicano Discs - Super Dark

    Steengemalen, biologische 85% pure chocolade discs met een volle intense cacaosmaak. Ervaar chocolade met echt ruwe textuur. 2 discs in iedere verpakking, ideaal om te delen.

    Gewicht: 77 gram

    Cacao: 85%

    € 6,95
  • Venchi - Cremino 1878
    Venchi - Cremino 1878

    Een laag witte chocolade met spijs tussen twee gianduja melk met hazelnoten uit de regio, dat is hoe de sublieme reep Cremino 1878 is opgebouwd.
    De kwaliteit van de voortreffelijke chocolade Cremino van Piedmont, in zijn originele…

    € 7,25
  • Venchi - Cremino Fondente
    Venchi - Cremino Fondente

    De extra dikke, uit drie lagen existente cremino-tablet - bestaande uit een laag van 56% pure chocolade met amandelspijs, tussen twee lagen pure chocolade (75%) met een pastei van hazelnoten. Een declinatie van het klassieke…

    € 7,25
  • Venchi - Nocciolata Latte
    Venchi - Nocciolata Latte

    Tablet melkchocolade met hele hazelnoten uitsluitend uit Piedmont (Le Tondi en Gentili Langhe). De reep bevat minimumpercentage van 30% cacao.
    Een klassieker uit de chocoladetraditie van Piedmont, voor een bevredigende…

    € 7,25

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • iDEAL
  • PostNL
© 2013 - 2021 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel