Solkiki

Solkiki is een veganistisch familiebedrijf dat wordt beheerd en beheerd, met verheven ambities in Sunny Dorset, VK.

We willen de beste en lekkerste chocolade maken waar iedereen van kan genieten, alleen een spoor van positiviteit achterlatend en zoveel mogelijk glimlachen om ons heen. Geniet van onze chocolade!

We begonnen onze ambachtelijke avonturen in het maken van chocolade in 2007, toen we op zoek waren naar goede repen donkere en zuivelvrije, veganistische, witte chocolade. We konden er geen vinden - we besloten te gaan experimenteren. We hadden al een levenslange liefdesaffaire met smaak in het algemeen, handwerk van nature en chocolade in het bijzonder, maar raakten erg gepassioneerd door chocolade toen we ontdekten dat ambachtelijke chocolade met fijne smaak gemaakt van speciale cacaobonen en de eerste recensies van onze vroege hoorden. terugkerende klanten. Deze bonen hebben diepte en nuance die niet voorkomen in bulkchocolade. Slechts een paar jaar na de revolutie in pure chocolade lieten we onze passie stromen naar het met de hand vervaardigen van melk, pure en niet-geroosterde chocolade waar iedereen van kan genieten. Omni, veganistisch, lactose-intolerant, rauw, vrij van, glutenvrij, diabetisch, vegetarisch ... we denken dat we ons allemaal kunnen verenigen in chocolade. Kwaliteit, smaak, gezondheid, duurzaamheid en compassie kunnen naast elkaar bestaan!

Sorteer op
 • Solkiki - Costa Esmeraldas 90%
  Solkiki - Costa Esmeraldas 90%

  Onderscheidingen:

  2019 - Cacao of Excellence

  De enige Ecuadoriaanse cacao die deze prijs heeft gewonnen.

  Iets zoeter dan de 100% reep, deze toegankelijke 90 + 0 presenteert een zachte zuurgraad en robuuste nootheid. Het% is een…

  € 6,95
© 2013 - 2021 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel