Soorten Chocolade

We kunnen de volgende soorten chocolade onderscheiden: 

Ongezoete chocolade

  • 100% cacao massa (chocoladelikeur), ongezoet;
  • verschillende hoeveelheden cacaoboter.

Pure chocolade

  • 35-99% cacaomassa (chocoladelikeur), ongezoet;
  • tot 12% melkpoeder;
  • suiker;
  • Pure chocolade bevat min. 18% cacaoboter.

Melk chocolade

  • minstens 10% cacaomassa (chocoladelikeur), ongezoet;
  • minstens 12% melkpoeder;
  • minstens 3,39% melkvet;
  • suiker;
  • Melk chocolade bevat min. 25% cacaoboter.

Witte chocolade

  • minstens 20% cacaoboter;
  • minstens 14% melkpoeder;
  • minstens 3,5% melkvet;
  • verschillende hoeveelheden suiker
  • geen cacaomassa (chocoladelikeur) toegevoegd.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • iDEAL
  • PostNL
© 2013 - 2020 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel