Menakao

Op het ‘Rode eiland’, Madagaskar, groeit cacao met een unieke smaak. De beste chocolademakers kiezen telkens weer voor bonen van Madagaskar. Op Madagaskar wordt sinds het begin van de vorige eeuw cacao geproduceerd en het eiland hoort tot de internationale top. Shahin Cassam Chenai startte zijn eigen chocolademerk in 2005 en bracht twee kenmerken van Madagaskar samen in de naam van zijn merk: rood en cacao. Mena en kao in het Malagasy. Menakao is een echt lokaal product. Van boon tot reep, het hele productieproces gebeurt op Madagaskar. Cassam Chenai kiest voor cacao van het Domaine Millot. Een plantage van meer dan honderd jaar oud. Menakao is lokaal én eerlijk. Alle boeren ontvangen 37% meer dan de Fair Trade voorgeschreven prijs. Menakao is trots op haar roots en de mensen en dat zie je terug op de verpakking.

 

Menokao Madagascar Repen

Sorteer op
  • Menakao Bird Chili - 63%
    Menakao Bird Chili - 63%

    De pikante smaak van de Thaise chilipeper laat je smaakpapillen tintelen. De fruitige smaak van de pure chocolade komt direct omhoog om zo het brandende gevoel van de peper weg te doen vloeien, waarna frisse en fruitige noten van…

    € 4,95
  • Menakao - Orange & Cranberries 63%
    Menakao - Orange & Cranberries 63%

    Deze mix van levendige smaken bevat op de verpakking het portret van een jonge vrouw van de Antanosy-bevolking (‘die van het eiland’) in Fort Dauphin, een oase van koelte op het kruispunt van de bergen, de woestijn en de…

    € 4,95
  • Menakao - Arabica & Sea Salt 45%
    Menakao - Arabica & Sea Salt 45%

    De verpakking is versierd met het gezicht van een Hova-jongeman – Merina (‘die van het hoge land’) uit de regio Antananarivo, wiens inwoners van Indonesische of Maleisische afkomst de hooglanden hebben bereikt na zijn…

    € 4,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • iDEAL
  • PostNL
© 2013 - 2021 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel