Menakao

Op het ‘Rode eiland’, Madagaskar, groeit cacao met een unieke smaak. De beste chocolademakers kiezen telkens weer voor bonen van Madagaskar. Op Madagaskar wordt sinds het begin van de vorige eeuw cacao geproduceerd en het eiland hoort tot de internationale top. Shahin Cassam Chenai startte zijn eigen chocolademerk in 2005 en bracht twee kenmerken van Madagaskar samen in de naam van zijn merk: rood en cacao. Mena en kao in het Malagasy. Menakao is een echt lokaal product. Van boon tot reep, het hele productieproces gebeurt op Madagaskar. Cassam Chenai kiest voor cacao van het Domaine Millot. Een plantage van meer dan honderd jaar oud. Menakao is lokaal én eerlijk. Alle boeren ontvangen 37% meer dan de Fair Trade voorgeschreven prijs. Menakao is trots op haar roots en de mensen en dat zie je terug op de verpakking.

 

Menokao Madagascar Repen

Sorteer op
  • Menakao Dark 72%
    Menakao Dark 72%

    Een pure chocolade die met mate is gezoet. Net genoeg om de intense smaak van cacao vrij te geven, en heldere tonen van rode vruchten en citrus.

    € 4,95
  • Menakao - Orange & Cranberries 63%
    Menakao - Orange & Cranberries 63%

    Deze mix van levendige smaken bevat op de verpakking het portret van een jonge vrouw van de Antanosy-bevolking (‘die van het eiland’) in Fort Dauphin, een oase van koelte op het kruispunt van de bergen, de woestijn en de…

    € 4,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • iDEAL
  • PostNL
© 2013 - 2021 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel