Venchi

Het verhaal van Venchi gaat helemaal tot ver in 1800. De eerste chocolade van dit huis zag het licht in de regio Piëmont. Silviano Venchi, een jonge ambitieuze man, had al van kleins af aan een passie voor chocolade. Hij groeide op in Turijn en genoot van de geuren van de chocolademakers en bakkerijen die daar door de straten gingen. Soms verborg hij zich in de keukens om te zien hoe de taarten, de broden en ook de chocolade werd gemaakt. Geen wonder dat hij later in 1878 zelf zijn eigen winkel opende. Bekend aan Silviano was dat hij niet per se genoot van zijn producten, maar juist van de gezichten van de klanten als ze aan het proeven waren. Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot een van ’s werelds meest bekende en delicate chocolademakers. Tot op de dag van vandaag werkt het huis nog steeds volgens de procedures en met de ingrediënten die Silviano had geschreven en gebruikte. Bijna alles wordt nog met de hand gedaan. 

Venchi_logo.jpg

Sorteer op
  • Venchi - Cremino 1878
    Venchi - Cremino 1878

    Een laag witte chocolade met spijs tussen twee gianduja melk met hazelnoten uit de regio, dat is hoe de sublieme reep Cremino 1878 is opgebouwd.
    De kwaliteit van de voortreffelijke chocolade Cremino van Piedmont, in zijn originele…

    € 7,25
  • Venchi - Cremino Fondente
    Venchi - Cremino Fondente

    De extra dikke, uit drie lagen existente cremino-tablet - bestaande uit een laag van 56% pure chocolade met amandelspijs, tussen twee lagen pure chocolade (75%) met een pastei van hazelnoten. Een declinatie van het klassieke…

    € 7,25
  • Venchi - Cremino Pistacchio
    Venchi - Cremino Pistacchio

    Een drielaags cremino-chocoladetablet met pistachepasta - een laag witte chocolade tussen twee lagen melkchocolade, met pistachepasta voor een authetieke, Italiaanse ervaring. Een meesterwerk voor de tong.
    Een alternatief voor het…

    € 7,25
  • Venchi - Nocciolata Latte
    Venchi - Nocciolata Latte

    Tablet melkchocolade met hele hazelnoten uitsluitend uit Piedmont (Le Tondi en Gentili Langhe). De reep bevat minimumpercentage van 30% cacao.
    Een klassieker uit de chocoladetraditie van Piedmont, voor een bevredigende…

    € 7,25
  • Venchi - Nocciolata Fondente (56%)
    Venchi - Nocciolata Fondente (56%)

    Tablet donkere chocolade 56% met hele hazelnoten, uitsluitend afkomstig uit Piedmont.
    Een combinatie van smaken - die van pure chocolade en hazelnoten - en texturen die deze chocolade tot een tijdloze klassieker makenDe Nocciolata…

    € 7,25
  • Venchi - Pistacchi & Mandore Salate Bianca
    Venchi - Pistacchi & Mandore Salate Bianca

    WITTE
    Witte chocolade reep met Piemonte IGP hazelnoten, licht gezouten amandelen en pistachenoten. Deze witte chocoladereep bevat een minimumpercentage cacao van 25%.
    De perfecte combinatie van zoet en hartig, romig en knapperig.…

    € 7,25
  • Venchi - Scorzette Arancia 56%
    Venchi - Scorzette Arancia 56%

    Een zachte cacaocrème met openhartige sinaasappelschil omhuld met een schaal van 60% pure chocolade. Van nature glutenvrij.

    Gewicht: 100 gr

    Cacao: 56%

    € 7,25

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • iDEAL
  • PostNL
© 2013 - 2020 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel