SALE OP GESELECTEERDE ARTIKELEN!!! Francois Pralus

Francois Pralus is een ware meester in het maken van chocolade. Hij is een van de weinigen in Frankrijk die nog zelf zijn eigen chocolade maakt. Voor de cacao reist hij de hele wereld rond op zoek naar de allerbeste kwaliteit en de beste plantages, met name uit Zuid-Amerika en Indonesië. Inmiddels heeft hij ook een eigen plantage in Madagaskar. Via een, grotendeels geheim, uitgebreid procedé maakt hij een grote variëteit aan pure smaken en een aantal unieke blends. Vooral de pure chocolades zijn verrassend gevarieerd. Ook aan de ‘beginners’ van pure chocolade is gedacht. 

Sorteer op
  • Francois Pralus - Barre Infernale Nougat
    Francois Pralus - Barre Infernale Nougat

    Een hemelse combinatie van nougat, Franse honing, grote stukken amandel en pistache in een dikke laag romige melkchocolade. De honing komt uit een klein stadje Mars, vlakbij de Loire.

    Gewicht: 160 Gr.

    € 15,95
  • Francois Pralus - Equateur 75%
    Francois Pralus - Equateur 75%

    Fruitig, met een vleugje gedroogde vijg en een beetje citrus. Deze chocolade is niet alleen rijk aan fruitsmaken, maar is ook een tikkeltje bitter. Dat maakt het een must voor liefhebbers van exclusieve pure chocolade. Deze…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Le 100% Madagascar
    Francois Pralus - Le 100% Madagascar

    Een chocolade in zijn puurste vorm; er zijn geen suikers aan toegevoegd. De bonen van deze chocolade zijn afkomstig van een plantage in de Sambirano vallei in Madagascar. De smaak is fris, een tikkeltje fruitig en delicaat. Wie…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Mini Pyramide Latin
    Francois Pralus - Mini Pyramide Latin

    Een selectie van vijf biologische grands cru’s uit Zuid-Amerika; Peru, Brazilie, Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Cuba.

    Gewicht: 50 gram

    Cacao: 75%

    € 6,95
  • Francois Pralus - Pyramide Bio Latin
    Francois Pralus - Pyramide Bio Latin

    Een selectie van vijf biologische grands cru’s uit Zuid-Amerika; Peru, Brazilie, Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Cuba.

    Gewicht: 250 gram

    Cacao: 75%

    € 19,95
  • Francois Pralus - Tanzanie 75%
    Francois Pralus - Tanzanie 75%

    De forastero cacaobomen groeien in vulkanische grond in Tanzania. Dit samen met het trage roosteren van de cacaobonen zorgt voor interessant smaakprofiel waarin pittige en zoete tonen van caramel, koffie en geroosterde nootjes het…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Trinidad 75%
    Francois Pralus - Trinidad 75%

    Trinidad ... geboorteplaats van Trinitario-boon een kruising tussen Forastero en Criollo die de beste eigenschappen van elk boontype combineert.

    Dit is een sterke chocolade met aroma's van kruiden, tabak en gedroogde…

    € 5,95
  • SALE!!!  Francois Pralus - Ghana 75%
    SALE!!! Francois Pralus - Ghana 75%

    Verwacht bij het proeven van onze Ghana-chocolade geen kruiden-, fruit- of bloemenaroma's. Wat je zal opvallen is het diepe, rijke, weelderige en krachtige chocoladearoma.

    Dit is de puurste vorm van chocoladesmaak in ons hele…

    € 5,95 € 4,95
  • SALE!!!  Francois Pralus - République Dominicaine 75%
    SALE!!! Francois Pralus - République Dominicaine 75%

    De Dominicaanse Republiek is een van de leidende cacaoproducerende landen.

    De drie soorten cocoa's zijn geplant, maar we hebben een biologische coöperatie geselecteerd die voornamelijk werkt met bomen van het…

    € 5,95 € 4,95
© 2013 - 2021 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel