Francois Pralus

Francois Pralus is een ware meester in het maken van chocolade. Hij is een van de weinigen in Frankrijk die nog zelf zijn eigen chocolade maakt. Voor de cacao reist hij de hele wereld rond op zoek naar de allerbeste kwaliteit en de beste plantages, met name uit Zuid-Amerika en Indonesië. Inmiddels heeft hij ook een eigen plantage in Madagaskar. Via een, grotendeels geheim, uitgebreid procedé maakt hij een grote variëteit aan pure smaken en een aantal unieke blends. Vooral de pure chocolades zijn verrassend gevarieerd. Ook aan de ‘beginners’ van pure chocolade is gedacht. 

Sorteer op
per pagina
  • Francois Pralus - Barre Infernale Lait
    Francois Pralus - Barre Infernale Lait

    Met een bite van deze chocolade, bent u een ervaring rijker. Eerst een krokante laag chocolade van 45% cacao gevolgd door een romige inhoud van praline bestaande uit een verrassende combinatie van amandelen en geroosterde Piedmont…

    € 15,95
  • Francois Pralus - Barre infernale noire
    Francois Pralus - Barre infernale noire

    Een diabolisch genot van donkere chocolade met 75% cacao gevuld met een praline en geroosterde amandelen uit Valencia. Deze vergeet je niet zomaar.

    Gewicht: 160 gram

    Cacao: 75%

    € 15,95
  • Francois Pralus - Barre Infernale Nougat
    Francois Pralus - Barre Infernale Nougat

    Een hemelse combinatie van nougat, Franse honing, grote stukken amandel en pistache in een dikke laag romige melkchocolade. De honing komt uit een klein stadje Mars, vlakbij de Loire.

    Gewicht: 160 Gr.

    € 15,95
  • Francois Pralus - Barre Infernale Pistachio
    Francois Pralus - Barre Infernale Pistachio

    Een sensationele creatie van François Pralus, de barre infernale pistachio. Een krokante laag pure chocolade van 75% gevuld met een romige zoete nougat van pistache en heerlijke pistachenoten maken het geheel af.

    € 15,95
  • Francois Pralus - Cacao Show 75%
    Francois Pralus - Cacao Show 75%

    Een romig mengsel van cacao om warme chocolademelk te bereiden.75% gemalen chocolade, oorsprong Madagascar.

    gewicht: 250 gram

    Cacao: 75%

    € 12,50
  • Francois Pralus - Equateur 75%
    Francois Pralus - Equateur 75%

    Fruitig, met een vleugje gedroogde vijg en een beetje citrus. Deze chocolade is niet alleen rijk aan fruitsmaken, maar is ook een tikkeltje bitter. Dat maakt het een must voor liefhebbers van exclusieve pure chocolade. Deze…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Ghana 75%
    Francois Pralus - Ghana 75%

    Verwacht bij het proeven van onze Ghana-chocolade geen kruiden-, fruit- of bloemenaroma's. Wat je zal opvallen is het diepe, rijke, weelderige en krachtige chocoladearoma.

    Dit is de puurste vorm van chocoladesmaak in ons hele…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Indonesie 75%
    Francois Pralus - Indonesie 75%

    Het eiland Java in Indonesië staat bekend om de kwaliteit van de cacaobonen die afkomstig zijn van Criollo-bomen die in de 17e eeuw door de Spanjaarden zijn meegebracht.

    Javaanse bonen hebben een bijzonder smaakprofiel vanwege…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Le 100% Madagascar
    Francois Pralus - Le 100% Madagascar

    Een chocolade in zijn puurste vorm; er zijn geen suikers aan toegevoegd. De bonen van deze chocolade zijn afkomstig van een plantage in de Sambirano vallei in Madagascar. De smaak is fris, een tikkeltje fruitig en delicaat. Wie…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Madagascar 75%
    Francois Pralus - Madagascar 75%

    Is het nog steeds nodig om de cacao uit Madagascar te presenteren?
    Zijn uitzonderlijke kwaliteiten zijn al lang erkend. De cacao die we kopen groeit in de regio Ambaja (Sambirano Basin) waar de meeste cacao vandaan…

    € 5,95
  • Francois Pralus - Mini Pyramide Latin
    Francois Pralus - Mini Pyramide Latin

    Een selectie van vijf biologische grands cru’s uit Zuid-Amerika; Peru, Brazilie, Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Cuba.

    Gewicht: 50 gram

    Cacao: 75%

    € 6,95
  • Francois Pralus - Nicaragua 75%
    Francois Pralus - Nicaragua 75%

    Trinitario-bonen uit Nicaragua: hier is het geheim van deze reep!

    Het resultaat is een fris muntachtig mondgevoel en pittige aroma's. Een echte traktatie!

    Boontype: Trinitario

    Cacao: 75%

    Gewicht: 100 gr

    € 5,95
Sorteer op
per pagina
© 2013 - 2020 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.