Bonnat
Al sinds 1884 worden de recepten van de Franse Bonnat chocolade aan de volgende generaties doorgegeven. Vandaag de dag zijn ze niet weg te denken uit het assortiment van fijnproevers, maar ook de niet-kenners kunnen hier geen genoeg van krijgen. Vandaar dat ze prominent in ons assortiment aanwezig zijn.
De chocoladebars van Bonnat worden gemaakt van cacaobonen van over de hele wereld. In eerste instantie gebruikte Bonnat bonen uit de Franse koloniën in Afrika, Indochina en Azië, maar vandaag de dag komen ze van over de hele wereld. Elke reep heeft een specifieke en unieke smaakervaring.
- Bonnat - 100% Cacao
Een ongezoete variant uit Venezuela. Deze chocolade heeft geen toevoegingen als suiker en bevat alleen cacao en cacaoboter.
Gewicht: 100 gram
Cacao: 100%€ 6,95 - Bonnat - Asfarth 65%
Met zijn zijdeachtige en subtiele structuur is de Asfarth een bijzonder donkere melkchocolade reep om niet snel te vergeten. De geelachtige cacaobonen die hierin zijn gebruikt, zijn afkomstig uit het noordwestelijke deel van…
€ 5,95 - Bonnat - Chuao 75%
Afkomstig uit Chuao in Venezuela, de onbetwistbare nummer een op het gebied van cacao. Chuao cacao is een zeer zeldzame subsoort van Criollo cacao. Chuao cacaobonen staan bekend om hun superieure kwaliteit en uitzonderlijk…
€ 9,95 - Bonnat - Cuba 75%
Bitterzoet, maar ook zeer rijk van smaak, met een vleugje zon die doet denken aan de bloemen uit het Caribische gebied. Verrassend detail: er komen steeds nieuwe smaken vrij. De kenner herkent al snel het kleurrijke pallet van…
€ 6,95 - Bonnat - Cusco 75%
Een chocolade met een subtiele hint van suikerriet en een sterke cacao eindsmaak. De cacao is afkomstig van een van de oudste bonensoorten uit het Amazonegebied in Peru, vlakbij het de heilige vallei van de Inca’s. De cacao uit…
€ 6,95 - Bonnat - Equateur 75%
In de Equateur chocoladebar, afkomstig uit Zuid-Amerika, zit de zon gevangen. Hoewel de smaak bitterzoet is, heeft deze ook een subtiele en delicate geur die doet denken aan bloemen en honing.
Gewicht: 100 grams
Cacao: 75%€ 4,95 - Bonnat - Fondant aux Amendes 65%
Pure chocolade met stukjes amandel, van cacaobonen van diverse origines.
Gewicht: 100 grams
Cacao: 65%€ 6,95 - Bonnat - Hacienda El Rosario 75%
Gemaakt van een prachtige Venezoleaanse cacao, vol van delicate geuren, maar met een krachtige karakter. Een uitgebalanceerde chocolade die je niet zomaar vergeet.
€ 4,95 - Bonnat - Haiti 75%
Deze rijke en geurige reep heeft een sterke cacoa smaak met pittige citrus noten.
Gewicht: 100 grams
Cacao: 75%€ 6,95 - Bonnat - Java 65%
De krachtige witte cacaobonen in deze donkere melkchocoladereep zijn afkomstig van Java. Ondanks zijn krachtige achtergrond heeft deze chocolade een crèmeachtige structuur en smaak. Een bijzondere en complexe smaakervaring met…
€ 5,95 - Bonnat - Madagascar 75%
Madagaskar is als de winden en de stromen van de Indische Oceaan: verfijnd, mysterieus, teder en onvoorspelbaar. Het glorieuze eiland geeft de cacao het karakter; zijn tonen zijn zacht, fruitig en verrassend genoeg zijn er smaken…
€ 4,95 - Bonnat - Piura Blanco 75%
Een bitterzoete en tegelijkertijd ook fruitige smaakervaring, met tonen van granaatappel, kaneel en drop. Afkomstig van de beroemde witte Criollo boon uit de Alto Puira vallei in Peru.
Gewicht: 100 grams
Cacao: 75%€ 6,95