Bonnat

Al sinds 1884 worden de recepten van de Franse Bonnat chocolade aan de volgende generaties doorgegeven. Vandaag de dag zijn ze niet weg te denken uit het assortiment van fijnproevers, maar ook de niet-kenners kunnen hier geen genoeg van krijgen. Vandaar dat ze prominent in ons assortiment aanwezig zijn.

De chocoladebars van Bonnat worden gemaakt van cacaobonen van over de hele wereld. In eerste instantie gebruikte Bonnat bonen uit de Franse koloniën in Afrika, Indochina en Azië, maar vandaag de dag komen ze van over de hele wereld. Elke reep heeft een specifieke en unieke smaakervaring. 

Sorteer op
per pagina
  • Bonnat - Trinite 75%
    Bonnat - Trinite 75%

    Als deze chocolade in de mond smelt, onthult hij zijn ware aard: het lijkt alsof de zon van de Antillen erin gevangen is. Deze chocolade uit Trinidad is een must voor iedereen die ervaring wil opdoen met cacao van zeer goede…

    € 5,25
  • Bonnat – Côte d’Ivoire 75%
    Bonnat – Côte d’Ivoire 75%

    De klassieke kwaliteiten van de cacao uit Ivoorkust: een wereld aan kleuren en geuren van zijn land, het geduld en de aandachtige charme van zijn landbouwers en alles onder de helderheid van het Afrikaanse hemelgewelf. De…

    € 5,25
  • Bonnat – Ivoire 40%
    Bonnat – Ivoire 40%

    Maak kennis met een bijzondere witte chocolade van Bonnat, gemaakt met pure chocoladeboter. Als u dacht dat witte chocolade inferieur is aan melkchocolade of pure cacao, zal u door dit meesterwerk erachter komen hoe fout u zat.…

    € 5,25
  • Chocolat Bonnat - Café 65%
    Chocolat Bonnat - Café 65%

    Puur chocolade met koffie.

    Cacao: 65%

    Gewicht: 100 gr

    € 7,25
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • iDEAL
  • PostNL
© 2013 - 2021 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel