Blanxart

De eerste chocolade van Blanxart zag het daglicht in een achterkamertje van een klein huis in Barcelona. Inmiddels heeft het kamertje plaatsgemaakt voor een chocoladefabriek in Sant Joan Despi, Barcelona, waar de meest exclusieve chocoladeproducten worden vervaardigd van hoogstaande kwaliteit. Het huis Blanxart behoort produceert inmiddels chocolade van wereldklasse. De bonen worden zorgvuldig geselecteerd en zijn afkomstig uit plantages van over de hele wereld, van Ghana, Peru tot Ecuador en de Filipijnen. Het gehele productieproces, van het selecteren van de bonen tot roosteren vindt voornamelijk in de fabriek plaats wat de kwaliteit van de structuur, smaak en geur uiteindelijk ten goede komt. De chocolade van Blanxart is romig van smaak en kent zelfs een hele pure variant van 95%. Zelfs ongewone ingrediënten als groene olijven, goji bessen, viooltjes, bramen, aloë vera worden in de chocolade verwerkt, waardoor de chocolade van Blanxart niet alleen een genot is voor de tong, maar ook een lust voor het oog.

De chocolade van Blanxart is biologische fair chocolate. De repen zijn bean-to-bar en vrij van dierlijke producten en additieven.

Blanxart.jpg

Sorteer op
  • Blanxart - Negro Ecuador 95%
    Blanxart - Negro Ecuador 95%

    De Nacional uit Ecuador is een van de meest aromatische soorten cacao die er zijn. De Blanxart Negro 95% valt dan ook op door zijn krachtige, kruidige tonen.

    De cacao wordt geteeld in het stromingsgebied van de Guayas rivier, in…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Nicaragua 85%
    Blanxart - Negro Nicaragua 85%

    De cacaobonen van de Blanxart Negro Nicaragua 85% worden geteeld in Reserva Natural de Bosawás, een heuvelachtig regenwoud in Nicaragua, dat in 1997 is aangetekend als een UNESCO biosfeer reservaat. De reep bevat de twee…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Peru 77%
    Blanxart - Negro Peru 77%

    De cacaobonen worden gekweekt op kleine plantages in Chulucanas: een klein stadje in de kustelijke regio Piura in het Noord-Westen van Peru. Voor deze chocolade heeft Blanxart gebruik gemaakt van handgeselecteerde bonen van de…

    € 5,25
  • Blanxart - Leche Filipinas 44%
    Blanxart - Leche Filipinas 44%

    De Blanxart Leche Filipinas 44% vindt zijn wortels in de Filipijnse provincie Davao Oriental op het Zuid-Westelijke eiland Mindanao. In de gemeente San Isidro werken meerdere boeren samen met het verbouwen van de cacaobonen die…

    € 5,25
  • Blanxart - Leche Congo 42%
    Blanxart - Leche Congo 42%

    De cacao van de Blanxart Leche Congo 42% is afkomstig van de Mountains of the Moon: een legendarische bergketen in Oost-Afrika, waar volgens de Oud-Griekse geoloog en Astroloog Ptolemaeus de Nijl ontspringt. De edele naam…

    € 5,25
  • Blanxart - Dark Chocolate with Stevia (Suikervrij)
    Blanxart - Dark Chocolate with Stevia (Suikervrij)

    Chocolade die je blij maakt! Verschillend plantages, verdeeld over Ghana, leveren de cacao voor deze chocolade. De reep is gezoet met stevia waardoor deze zeer geschikt is voor mensen die geen suiker mogen of willen…

    € 5,25
  • Blanxart - Dark Chocolate with Stevia and Nibs (Suikervrij)
    Blanxart - Dark Chocolate with Stevia and Nibs (Suikervrij)

    Chocolade waar je blij van wordt! Wie geen suiker wil maar toch lekkere pure chocolade wil moet deze reep hebben. Als zoetmiddel wordt o.a. stevia gebruikt. De stukjes cacaoboon (nibs) zorgen voor zowel voor een extra bite als…

    € 5,25
  • Blanxart - Negro Peru 100%
    Blanxart - Negro Peru 100%

    Deze 100% chocolade wordt op de traditionele wijze gemaakt van met de hand geselecteerde criollo-cacaobonen uit de regio Alto Piura in Peru. Een hele mooie volle cacao kent frisse zuurtjes en milde bittertonen.

    Gewicht: 125…

    € 5,25
  • Blanxart - Brasil 76%
    Blanxart - Brasil 76%

    Biologische pure chocolade gemaakt met Trinitario cacao uit Brazilië.

    PROEFNOTITIE

    Noten van citrusvruchten, noten en kaneel.

    Gewicht: 125 gram

    Cacao: 76%

    € 5,25

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • iDEAL
  • PostNL
© 2013 - 2020 VANROSELEN Fine Chocolates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel