Bonnat - Asfarth 65%
Met zijn zijdeachtige en subtiele structuur is de Asfarth een bijzonder donkere melkchocolade reep om niet snel te vergeten. De geelachtige cacaobonen die hierin zijn gebruikt, zijn afkomstig uit het noordwestelijke deel van Sumatra. Het smaakprofiel van de reep kan het best omschreven worden als floraal en fruitig met tonen van geroosterde nootjes en caramel.
Gewicht: 100 Gr.
Cacao: 65%
Klanten kochten ook
- Bonnat - Chuao 75%
Afkomstig uit Chuao in Venezuela, de onbetwistbare nummer een op het gebied van cacao. Chuao cacao is een zeer zeldzame subsoort van Criollo cacao. Chuao cacaobonen staan bekend om hun superieure kwaliteit en uitzonderlijk…
€ 9,95 - Bonnat - Java 65%
De krachtige witte cacaobonen in deze donkere melkchocoladereep zijn afkomstig van Java. Ondanks zijn krachtige achtergrond heeft deze chocolade een crèmeachtige structuur en smaak. Een bijzondere en complexe smaakervaring met…
€ 5,95 - Bonnat - Equateur 75%
In de Equateur chocoladebar, afkomstig uit Zuid-Amerika, zit de zon gevangen. Hoewel de smaak bitterzoet is, heeft deze ook een subtiele en delicate geur die doet denken aan bloemen en honing.
Gewicht: 100 grams
Cacao: 75%€ 4,95 - Bonnat – Ivoire 40%
Maak kennis met een bijzondere witte chocolade van Bonnat, gemaakt met pure chocoladeboter. Als u dacht dat witte chocolade inferieur is aan melkchocolade of pure cacao, zal u door dit meesterwerk erachter komen hoe fout u zat.…
€ 4,95